reede, 14. september 2018

1968 - 5


14.oktoober* – USA armeel muutus kogenud ohvitseride leidmine Vietnami sõjas võitlemiseks raskeks. Lahenduseks oli 24 000 Vietnami sõja veterani sunniviisiline tagasikutsumine.
Päike Kaaludes opositsioonis Saturniga. Marss Neitsis kvadratuuris Musta Kuuga Kaksikutes. Veenus Skorpionis ühenduses Neptuuniga.

16.oktoober* – Kaks USA musta sportlast kaotasid oma olümpiamedalid, kuna tõstsid Black Pantheri tervitusena rusikas käe.
Jätkuvalt seisud samad, Kuu Lõvis. America Kaaludes ühenduses Päikese ja Merkuuriga. Mexico Kaksikutes ühenduses Olympiaga.

19.oktoober* – Tartu üliõpilaspäevadel toimus tõrvikurongkäik, kus kanti kommunistliku võimu suhtes iroonilisi loosungeid.
Kuul ühendus Marsiga Neitsis. Estonia ja Tartu ühendu Veevalajas.
5.november* – Richard Nixson valitakse USA presidendiks. Üks valimiskampaania peamisi teemasid oli Vietnami sõda, mille Nixon lubas lõpetada.
Neitsi/Kaalude piiril Pluuto, Marsi, Jupiteri ja Uraani koondühendus. Päike Skorpionis vastasseisus Kuuga.
America ühenduses Merkuuriga Kaaludes. Washingtonia sekstiilis Pluuto-Marss-Jupiter ühendusega Neitsis ja trigoonis Neptuuniga Skorpionis. 

14.november* – Mainekas Yale`i ülikool Connecticutis avatakse naistele.
Veenus Amburis kvadratuuris Neitsi lõpus asuvate mitmete varem kirja pandud planeetidega.Kuu Lõvis trigoonis Veenusega.
2.detsember – Lennukatastroof Alaskas, Fairchild F-27B-ga. Hukkub 39 inimest.

Päikesel ühendus Merkuuriga Amburis. Jupiteril ühendus Uraaniga Kaaludes.
6.detsember* – Rolling Stones annab välja albumi „Beggars Banquet“, kus avaladab näiteks loo „Sympathy for the Devil“.
Päike Amburis ühenduses Merkuuriga olles opositsioonis Kuu-Must Kuu ühendusega.Veenusel Kaljukitses trigoon Pluutoga Neitsis.
12.detsember – Lennukatastroof Boeing 707-ga Venetsuelas Caracases. Hukkub 51 inimest.
Päikesel ühendus Merkuuriga Amburis opositsioonis Musta Kuuga. Marss Kaaludes opositsioonis Saturniga.

22.detsember* – Läänes peetakse esimees Maod suureks kommunistlikuks filosoofiks. 1966.aastast on ta kuulutanud, et nn kultuurirevolutsioon „juurib välja igasuguse kodanliku mõtteviisi“. Nüüd jõuab järg linnanoorsooni, kes peavad minema maale ja „ümber õppima“. Kui kultuurirevolutsioon 1976.aastal lõpeb, vabastatakse Hiina koonduslaagritest miljoneid inimesi.
Päike Kaljukitses kvadratuuris Uraan-Jupiter-lõunasõlm ühendusega.Kuu Veevalajas. China Jääras ühenduses põhjasõlmega ja opositsioonis Uraaniga.

24.detsember* – Apollo 8 läheb Kuu orbiidile. Kolmest astronaudist saavad esimesed inimesed, kes näevad Kuu tagakülge. Erinevalt kuulujuttudest ei leia nad sealt natside salajast baasi.
26.detsember – Lennukatastroof Boeing 707-ga Ancorages Alaskas. Hukkub 3 inimest.

Karm aasta oli. Muidugi toimus rida ka ilusaid ja positiivseid sündmusi aga aasta ülekaal oli siiski dramaatikal. Peamisteks teguriteks pean Uraani ühendust, tsükli algust Neitsis. Teiseks oli Jupiter märkide tasandil kvadratuuris Neptuuniga ja kolmandaks oleks Saturn Jääras seis. Kokku nad moodustasid küllaltki pingelise fooni. Ja kui nendega liitus ka Must Kuu või Marss, siis tingis see õnnetuste ja negatiivsete sündmuste ülekaalu. Sedavõrd mitmed lennukatastroofide hulk vajaks lähemat analüüsi.Esialgu saab öelda, et lennundusega seotud asteroidid ühenduses Saturniga on üheks teguriks.


Kommentaare ei ole: