teisipäev, 12. september 2017

Marss ja sõda - 20



Sõda Vaiksel ookeanil
Pearl Harbour
Siirdume Vaikse ookeani aladele ja vaatame, mis toimus sellel sõjatandril. USA kistakse sõtta. Jaapanlaste rünnak Pearl Harbourile 7.12.1941.a. Marss 15 kraadi Jääras trigoonis Päike-Lilith ühendusega Amburis. Kusjuures Lilith on riigi AC-l. Pluuto Lõvis ühenduses riigi Põhjasõlmega ja ühendus Pax`ga, lõpp rahule. Arawnil ühendus Luciferiga Neitsis.

Orcusel ühendus Jupiteriga Kaksikutes ja see ühendus opositsioonis Päikesega.Jupiter märgis kus asus kunagi riigi Marss. Umbes sarnane oli seis ka siis kui USA astus Esimesse maailmasõtta. Uraan Sõnnis teeb täpse kvadratuuri riigi Kuuga Veevalajas ja täpse trigooni riigi Pluutoga. Jupiter  Kaksikutes, seal kus riigi Marss.
Mereteemalised „laevade õgijad“. Leviathan täpses ühenduses rünnaku alguse AC-ga ja Merkuuriga Amburis S.cylla opositsioonis Uraani-Must Kuu ühendusega Sõnnis. Charybdid ühenduses Nipponi ja Lysitrataga Skorpionis
Mais 1942 toimus Saturni ja Uraani täpne ühendus Kaksikutes. See oli pöördeliseks alguseks sõjale. Marss rünnaku ajal 15 kraadi Jääras – Saturn Iseseisvusdeklaratsiooni 14 kraadi Kaaludes.
Enne rünnakut oli 3.detsembril täiskuu 11 kraadi Kaksikutes. Kuul ühendus Orcusega. Rünnakule eelnenud Päikesevarjutus 21.septembril 1941.a. 27 kraadi Neitsis Neptuunil. Sinna kraadi tegi rünnaku Uraan täpse trigooni. Neptuun – jaapanlaste salakavalus ja Uraan – jänkidele ootamatus.
Ameerika Ühendriikide progressiivne kaart 7.12.1941.Prog. AC 4 kraadi Vähis riigi VII majas ühenduses riigi Veenuse ja Jupiteriga. 
Prog. MC 12 kraadi Kalades riigi III majas trigoonis riigi Päikesega ja opositsioonis riigi Varunal. 

Prog. Päike 26 kraadi Amburis riigi I majas kvadratuuris riigi Kuuga.
Prog. Kuu 15 kraadi Kalades riigi III majas kvinkunksis riigi Saturniga. 
Prog. Merkuur 17 kraadi Amburis.                                        
Prog. Veenus 28 kraadi Kaljukitses riigi II majas ühenduses riigi Pluutoga.
Prog. Marss 0 kraadi Kaaludes ühenduses riigi MC-ga.

Ühendriikide president sõtta astumisel oli Franklin Delano Roosvelt. Pearl Harbori rünnaku Merkuur täpselt tema Põhjasõlmel Amburis. Rünnaku Uraan täpselt tema Pluutol Sõnnis. Rünnaku Põhjasõlm tema Uraanil Neitsis.
Pearl Harborile järgnenud nädalatel otsisid ameeriklased viisi, kuidas anda vastulöök aina edasi tormavale Jaapanile. Üheks selliseks vastulöögiks oli 18.aprillil 1942.a. Tokyo pommitamine. Marss 25 kraadi Kaksikutes sekstiilis Päikesega ka kvadratuuris Neptuuniga. 
Päikesel ühendus Phaetoniga Jääras.  
Merkuuril Jääras kvadratuur Daedalusega Vähis.                                                                 
Veenusel ühendus  Lõunasõlme ja Icarusega Kalades.Pommitamise tulemusena olid olulised tagajärjed Vaikse ookeani sõja 1942 aasta sündmustele.
Peale Tokyo pommitamist laiendati Vaikse ookeani kesk-ja lõunaosas kaitseliine. 7.mail alanud lahing Korallmeres  erilist edu ameeriklastele ei toonud aga Jaapani taktikaline võit kujutas tegelikult Tokyole strateegilist tagasilööki. Marss 7 kraadi Vähis. Saturnil täpne ühendus Uraaniga Sõnni viimases kraadis.

Kommentaare ei ole: