kolmapäev, 29. märts 2017

Marss ja sõda - 2



Sajandite tagused sõjad
Mõningane valik peamistest sõdadest ja lahingutest. Alates Ameerika Kodusõjast vaatame igat sõda või lahingut taeva seisust lähtuvalt lähemalt.
Hastingsi lahing 14.10.1066.a. (kõik kuupäevad artiklis on ära toodud uue kalendri järgi). Normannid vallutavad Inglismaa ja Normandia hertzog William Vallutaja saab kuningaks. Ühiskond jagunes prantsuse keelt kõnelevaks ülemkihiks ja anglosaksidest alamkihiks. Marss 8 kraadi Amburis kvadratuuris Saturniga Neitsis ja Pluutoga Kalades. 

Jupiteril opositsioon Pluutoga Kalades 
Merkuuril ühendus  Sekhmetiga Skorpionis 
Kuu lähenemas Neptuunile Sõnnis 
Päikesel opositsioon Williamiga Jääras

Esimene ristisõda, paavst Urbanus II kuulutab selle välja 18.11.1095.a. Marss 18 kraadi Lõvis trigoonis Uraaniga Jääras ja seskvadratuuris Pluutoga Jääras. Viimase ühenduse enne Ristisõdade väljakuulutamist tegi Kuu ühenduse Uraaniga Jääras. Esimese ühenduse tegi Kuu Neptuuniga, seda võiks tõlgendada kui võõra usu allutamist, võõra rahava anastamist, mis aga osutus illusoorseks ja täitmatuks ülesandeks nagu ajalugu on näidanud. Pluutol ühendus Varunaga, tagas pika ajaloolise tuntuse ja mitmete järgnevate ristikäikude korduse.
Jupiteril ühendus Sekhmetiga Kaljukitses. Jupiter esindab siin mastaapsust ja kristliku religiooni esiletõstmist, tema üleolekut ja Sekhmeti abil teiste uskude (islam) hävitamist. Ixion Sõnnis opositsioonis Orcusega.

Lahing Kalka jõel 31.05.1223.a. Mongolid tungivad Venemaale. Vähemasti nii väidetakse aga on ka teissuguseid arvamusi, et seda pole olnud. Marss 19 kraadi Sõnnis kvinkunksis Ixioniga Kaaludes. Uraan - Neptuun kulminisatsioon – on täpses opositsioonis, Uraan Skorpionis.
Madisepäeva lahing. Oluline sündmus Eesti ajaloos. 21.09.1217.a. Marss 6 kraadi Kaksikutes. Marss siin nagu eriliselt välja ei paista. Pluutol ülitäpne ühendus Sekhmetiga Lõvis.

Jäälahing 5.04.1242.a. Kohaliku tähtsusega madin. Marss 2 kraadi Sõnnis ühenduses Musta Kuuga ja kvadratuuris Uraaniga Veevalajas. Päike  kvadratuuris Orcusega Vähis.
Jüriöö ülestõus 23.04.1343.a. Marss 0 kraadi Kalades sekstiilis Päikesega Sõnnis. Asteroid Tallinn ühenduses Põhjasõlmega Skorpionis. Kuu tegi esimese ühenduse Saturniga, viitab, et ülestõus on määratud nurjumisele ja kehtivat süsteemi ei õnnestu lõhkuda.

Kulikovo lahing 8.09.1380.a. Ajaloolased pole selles üksmeeles, kas lahing toimus vene vägede ja mongolite vahel või oli see hoopis vene vürstiriikide vaheline võimu jõukatsumine. Marss 7 kraadi Skorpionis opositsioonis Neptuuniga. Päikesel ühendus Uraaniga Neitsis ja opositsioon Erisega ning kvadratuur Musta Kuuga Amburis.
Grunwaldi lahing 15.07.1410.a. Ühendatud Poola-Leedu väed purustasid Saksa ordu väed. Marss 15 kraadi Neitsis kvadratuuris Pluutoga Kaksikutes  
Erisel ühendus Põhjasõlmega Jääras. 

Konstantinoopoli vallutamine (Istanbul) 29.05.1453.a. Marss 19 kraadi Vähis täpses ühenduses Varunaga, kvadratuuris Saturniga Kaaludes.Sekhmet sõlmedega kvadraturis, Ambur (põhjasõlm) -Kaksikud. Kuu on islami sümbol, asub Saatuse sõrme tipus, aluse teevad Jupiter Jääras ja Päike Kaksikutes. Need kaks planeeti saavad olukorra lahendada. Islam tekkis 7.sajandil ja Muhamedi esimene ilmutus Allahhilt olevat toimunud 20.augustil 610.aastal. Siis oli Neptuun ühenduses Merkuuriga Lõvis. Linna langemise ajal asus seal Pluuto. Islami Uraan Vähis ühenduses Veenusega ja Marss Vähi lõpus, linna langemisel asus sinna Uraan.

Pärtliöö veresaun 24.08.1572.a. Pariisis mõrvatakse kuninga ema Katariina di Medici kaastaeadmisel tuhandeid Prantsusmaa protestante (hugenotte). Marss 13 kraadi Skorpionis ühenduses Saturniga ja seskavadratuuris Neptuuniga Kaksikutes.
Kuul ühendus Sekhmetiga Skorpionis  
Neptuunil kvadratuur Pluutoga Kalades. Veretöö oligi seotud usuvabadusega (Neptuun) ja ususõdadega.

järgneb.....

Kommentaare ei ole: