reede, 1. jaanuar 2016

Aasta 2016



Head Uut Aastat tähtede sõbrad ja astrohuvilised!

Igasugune prognoosimine on ütlemata tänamatu töö. Kuid vaatamata sellele teevad seda paljud - poliitikaanalüütikud, astroloogid, ilmatargad, sensitiivid, kaartide panijad, ilmateenistus, majandus eksperdid jt. Ennustused on kas täitsa mööda või ainult osaliselt kattuvad, samas vahel ka saadakse ka üsna pihta. Kui ilmajaam teeb prognoosi ja see ei lähe päris nii nagu nad pakkusid, siis natuke pahandatakse, saadakse ajutine negatiivne vastukaja ja sellega selleks korraks on asi lõppenud. Poliitikute möödapanemised unustatakse üsna ruttu (Kreekast pole viimasel ajal eriti juttu olnud). Kui astroloog prognoosib ja õieti miski ei pea paika, siis hoia alt, valatakse sopaga üle ja tehakse murust madalamaks. Aru andmata sellest, kuidas tegelikkuses üks prognoosimine. Millest see koosneb ning miks nad on tinglikud ja üldised. Olen sellest ka varem kirjutanud ja kordan seda ka nüüd üle. Aga miks ikkagi siis püüan seda teha? Eks osalt uudishimust ja tahtmisest oma oskused ja nägemused proovile panna. Kas saan mõningatele asjadele pihta või ei? Ja kui aasta läbi, saab teha kokkuvõtte, mis paika läks ja mis mitte.


Olulisemaks on uuel aastal mitte Uue aasta horoskoop, mis tehtud 1.jaanuari südaööle, vaid talvise pööripäeva oma, mis toimus 22.detsembril 2015.a kell 06.49, kui Päike sisenes Kaljukitse. See kaart näitab ja viitab peamistele tendentsidele, mis uue aasta vähemasti esimesel veerandil hakkavad domineerima. Veel ka seda, et 2016 on liigaasta, veebruaris on 29 päeva.



                           Talvise pööripäeva kaart 22.12.2015. kell 06.49 Tallinn

Pööripäeva kaarti valitseb Jupiter, mis ise asub IX majas ja täpseim aspekt on tal trigoon Merkuuriga ning ühendsus Põhjasõlmega Neitsis. See viitab vaimsete väärtuste tähtsusele. Esiplaanile tulevad religioossed, hariduslikud, ideoloogia ja võimu küsimused. Saturn I majas seab ette piirangud ja kutsub esile distsipliini nõuded. Esimene maja on seotud siseasjadega.  Takistatud on rahva valikud ja sõnaõigus. X maja algab Kaaludest ja MC on ühenduses Musta Kuuga. See võiks viidata nendele ahvatlustele ja kiusatustele, varjatud tegudele, mida võim püüab ellu viia, mis aga ei leia rahva seas poolehoidu. Must Kuu on opositsioonis Uraan Karma ühendusega Jääras. Kas võib eeldada, et nii mõnigi räpane asi ootamatult välja tuleb?

Kaardis on suur maamärkide trigoon, ehk see aitab valitsejatel laskuda pilvedest maapeale ja kainemalt mõelda, mida teha, kuidas suhtuda viimaste aegade probleemistikku. X maja valitseja Veenus on XII majas. Nähtamatud takistused, mis ei lase eesmärke ellu viia. Seotud intriigide ja salavaenlastega. Palju otsuseid ja valikuid tehakse kulisside taga. Rahaliste vahendite ebamäärane kasutamine, maksude ja hindade tõus. Rahva elatustase ei tõuse või teeb seda aeglasemalt, kui peaks. Koondamised ja kokkuhoid on uuel aastal aktuaalsed teemad. Esile võib kerkida uus liider, nn. „must hobune“, kes hakkab domineerima poliitmaastikul.

Kuu Sõnnis, lootused ja ootused, et periood tuleks stabiilne ja rahulikum. Üheks peateemaks on raha ja ka stabiilsuse ning harmoonia otsimine. Kuul opositsioon Veenusega, ei maksa suuri väljaminekuid planeerida. Merkuuril ühendus Pluutoga. Olulisel kohal on info vajalikkus ja tõepärasus. Kui tõde varjatakse või antakse poolikult, siis see tekitab umbusku. Merkuuril veel kvadratuur Uraaniga. See ei taga rahulikku suhtlemist, keelepeks ja äärmused on kerge tulema. Nendest on raske lahti saada. Samas on Merkuuril trigoon Jupiteriga. Oht info liialdusteks aga ka soosib mõistlike otsuste tegemiseks.

Milline aasta tuleb

Kui vaadata, millised on alanud aasta jooksul taevaseisud, siis uut aastat ei saa  rahulikuks ega stabiilseks lugeda. Sest aasta alguses toimivad ikka veel Uraani ja Pluuto kvadratuur ning seejärel Jupiteri kvadratuur Saturniga. Lisaks on märkide tasandil Jupiteril opositsioon Neptuuniga ja Orcusel samuti opositsioon Neptuuniga. Seega poliitiline maastik rahunemise märke ei näita. Maailma majanduse olukord sõltub poliitikute tegemistest või tegemata jätmisest. Rändekriis võtab hoo maha. Osalt on see talvega seotud. Kultiveeritakse, provotseeritakse vaenu ja  sõjaohtu. See aga ei tähenda, et kogu aasta peaks olema täis vaenu, terrorit ja ohtlikke pingeid. Maailm on ummikusse jõudnud ja nüüd muud üle ei jää, kui sellest vaja välja rabeleda. Teist teed ei ole. Kuidas seda aga teha. See sõltub meist ja meie tegemistest. Loota ainult võimudele ei saa. Ise peab mõistma,et tulevik on meite endi kätes. Rahvaste hääl peab tugevamini kõlama, et valisevad ringkonnad lõpus meid kuulda võtavad. 

Uuel aastal on ka stabiilsemaid perioode ja ilusaid hetki igas eluvaldkonnas. Iga positiivne saavutus või sündmus sünnib läbi kannatusete ja vaeva. 2016.a. on lihtsalt üks etapp suures ajavoolus. Taevas annab meile erinevad variandid kätte, meist siis sõltub, kuidas talitame ja mida teeme. Miks peame vaatlema, arvestama planeetide seise ja aspekte. Seda seepärast, et Looja suhtleb, õpetab, hoiatab, manitseb, aitab, rõõmustab meiega koos läbi sodiaagi märkide ja planeetide kaudu. Peamised planeetide aspektid uuel aastal on (aeg ja kraadid UT järgi):

Aga enne natuke eelmise aastast ja detsembrist. Jätkuvalt oli meil üleval päevakorral erakoolide rahastamise küsimus. Skandaale ja skandaaliksesi jätkus ka detsembrikuusse. Altkäemaksu võtmised. „Ekraanil“ J.Parts, E.Ilves, V.Savisaar, N.Seli jt. presidendi kihlus ja abielu, kooselu seadus, piketid,  kus nõutakse, et valitsus tagasi astuks. Pahameelt avaldati ka viie kirjaniku ja kunstniku valikute üle, kes hakkavad riigilt palka saama. Paljastus autode ülevaatuste petuskeem. Apteekidega seotud probleemistik. Sportlaste dopingukahtlused, altkäemaksud. Seisud ja pinged, mis olid esiplaanil läinud aastal, jätkuvad ka uuel aastal. Läinud aasta sees oli ka mitmeid positiivseid momente ja sündmusi. Filmi Mandariinid esiletõus, Eston Kohvri vabanemine, meie mitmete sportlaste võidud ja esirea saavutused ja midagi kindlasti oli veel. Kuid rohkem on olnud igasugust jama ja pahandusi. Nii, et ei saa öelda, et aasta oli ess ja aina paha. Kahjuks jäävad kehvad asjad rohkem meelde, kui head sündmused ning seepärast tundubki, et aastas polnudki õieti midagi head. Sama tendents jätkub ka uuel aastal. 

Eile Dubais puhkenud luksushotelli tulekahju teade tuli küll ootamatult. Kas oleks saanud seda ette näha, ega ikka ei oleks saanud. Isegi, kui keegi oleks küsinud või tellinud prognoosi, et ole hea ja vaata, mis toimub hotelliga vanaaasta viimastel päevadel. Siis selleks oleks vaja läinud nii riigi, linna kui hotelli ehitamise ja valmimise horoskoope. Nende kaartide kõrvutamise ja analüüsi tulemusel siis saanuks näha ja teha mõningaid järeldusi, leidas, et hotelli jaoks on aasta viimane päev ohtlik. Põlengu alguse kaardis on mõlemad araabia maailma sümboliseerivad asteroidid Arabis ja Arabia „töös“. 



järgneb......

Kommentaare ei ole: