neljapäev, 26. märts 2015

Astroloogia ja transformatsioon - 3



PLUUTO. Pluuto on seotud rahvaste karmaga ja väga suurte muutustega. Individuaalses karmas on ta seotud teadvuse piiride väga suurte muutustega. Tema toime on väga sügav ja mõju väga kontsentreeritud. Aatomi energia on ka Pluuto mõju all. Pluuto sümboliseerib jõudu, mida on võimalik kasutada loominguliselt ainult siis kui inimese orientatsioon on piisavalt vaimne. Vaimne evolutsioon ja sügav tervendamine on ainsad kogemuse sfäärid, kus Pluuto väge on võimalik kasutada ilma negatiivsete tagajärgedeta.

Pluuto energiat on võimalik hästi uurida läbi tema transiitide. Pluuto transiidid on seotud vana surma ja purustamisega. See purustamine on vajalik,et luua ruumi uuele. Kõik kõrvaldavad protsessid on Pluuto toimega. Ja seda võiks nimetada ka Looduse Raviks. Pluuto toime on sarnane keemisele, kus mittevajalik tuleb nn vahuna pinnale. Ja vahel on võimalik alles aastate pärast taibata, mis tegelikult toimus. Transiidi toimumise ajal tunneb inimene ainult seda, et nn "vaip tõmmatakse jalge alt ära" ja kõik on segamini ja ei tea mis üldse toimub. Inimesed on oma harjumuste orjad ja nii tekib sellises olukorras tihti paanika ja rahutus, selle asemel et taibata käes on muutuste ajad. Läbi nende muutuste aja aitab inimest usk, et kõik mis elus toimub sisaldab tarkust ja korda. Aluse sellele teadmisele annab universaalsete teadmiste tundmine. Transiitne Pluuto kõrvaldab meie elus eelmiste elude jäänuseid mõtete ja harjumuste tasandil. Inimene on elanud palju elusid ja kõigist neist on järel mingid jäljed. Pluuto transiidid kiirendavad meie arengut, purustades meie vanad harjumused ja tehes koha uuele. Seda psüühilise energia minevikus korjatud kogumit võiks nimetada ka kompleksiks. Need kompleksid on elus ja mõjutavad toimuvat läbi tunnete. Pluuto isiklikus sünnihoroskoobis näitab seda psüühilist kogumit/kompleksi/skandat, mis on meis veel alles ja mis elu jooksul kõrvaldatakse. Pluuto sünnikaardis näitab millised meie osad peavad kaduma, et me saaksime edasi eksisteerida. Pluuto esindab nii vanu harjumusi ,mis peavad kaduma, kui ka jõudu, mis nad kaotab.

Pluuto asetsemine majas näitab vana individuaalsust, mis pole veel hävinud, kuid mis on veel piisavalt aktiivne ja seob psüühilist energiat. Kuni see energia on jäänud vanade elumustritega seotuks, ta tegutseb kui psüühiline kompleks või skanda/harjumus. Kui see energia vabaneb on teda võimalik ära kasutada individuaalsuse ülesehitamiseks. Pluuto asetus majas näitab valdkonda, kus inimene elab üle vana soovi või käitumismustrit ja kus kogetakse selle kõrvaldamisega seoses valu ja kannatusi. Pluuto asetus majas näitab valdkonda, kus me kohtume oma karmaga. See on valdkond, kus vana "Mina" peab kaduma. Ja sellega seoses kogeb inimene kannatusi. Pluuto asend vihjab sellele, millist tööd peab inimene endaga tegema et vabaneda vanast elumustrist.

Maja, milles asub Pluuto on varjul väga suured jõud. See on valdkond milles inimene püüab oma tahet teistele peale suruda, kuid see on ka valdkond, kus enesearengu saavutused on kõige suuremad. Pluuto asetus majas võib näidata ka sfääri, kus inimene tunneb ennast isoleeritult ja üksinda. Inimene peab teadlikult vabanema vanast ja avama ennast uuele mõjule, et õppida ära uus eluhoiak teatud eluvaldkonnas. Kuid vabanemisprotsessi takistab hirm ja tahtmatus anda käest võimu, mida inimesed tahaksid säilitada. Kas saab vabaneda, kui pole usaldust teiste inimeste ja Jumala vastu? sellele küsimusele tuleb igal inimesel elus vastus leida. Inimese üheks ülesandeks on õppida usaldama. Pluuto asetus majas näitab elusfääri, mis läheb uuestisündi. Pluuto energiat võib suunata ka ravimise kanalisse. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: