laupäev, 12. juuli 2014

Esimene maailmasõda - 5





Gavrilo nataal                                              Atentaat

Päike 2 leo                  konj.                           Neptuun 27 can
Päike 2 leo                  konj.                           Merkuur 28 can
Kuu 29 ari                   konj.                           Must Kuu 23 ari
Kuu 29 ari                   sekst.                          Pluuto 0 can
Merkuur 25 can          konj.                           Neptuun 27 can

Veenus 0 can               konj.                           Pluuto 0 can + Sarajevo 1
Marss 19 ari                sekst.                          MC 21 gem + Austria 19
Marss 19 ari                kvad.                          Hungaria 20 cap
Jupiter 25 gem             konj.                           Saturn 23 gem
Satrun 19 lib                trig.                             MC 21 gem + Saturn 23

Tugev seos seisneb veel selles, et Ferdinadi ja Gavrilo teljed langevad peaaegu kokku.
Ferdinadi AC 21 Ambur – Gavrilo AC 24 Ambur
Ferdinadi MC 19 Kaalud – Gavrilo MC 20 Kaalud
Ferdinadi Päike I majas – Gavrilol vastasmajas VII-s
Ferdinadil MC konj. Saturniga – Gavrilol samuti konj. Saturniga

Mõlemil on Kuu Jääras, Ferdinadi Päike ühenduses Gavrilo AC-ga. Sünastriliselt on neid seoseid veelgi.
Gavrilo progressiivne Päike 21 Lõvis kaugenevas trigoonis nataali Marsiga (orb 2.23), kaugenevas sekstiilis nataali MC-ga (orb 1.13). Progressiivne Kuu 29 Veevalajas täpses sekstiilis nataali Kuuga, trigoonis nataali Veenusega. Merkuur 4 Lõvis VIII majas, Veenus 24 Vähis opositsioonis nataali Musta Kuuga. Marss 28 Jääras lähenev konjuktsioon nataali Kuuga (orb 1.09). Progressiivne AC 13 Kaljukitses otseselt nataaliga aspekte ei tee  ja progressiivne MC 10 Skorpionis ühenduses nataali Uraaniga (orb 0.38). MC on ka täpses ühenduses prog. Sarajevoga!

Gavrilo prenataalne päikesevarjutus 16 kraadi Jääras (6.04.1894) , selle kraadi ületas sündides Marss. Gavrilo sünnieelne kuuloomine oli 11kraadi Vähis VII majas. Täiskuu enne sündi oli 18 kraadi Kaljukitses,  ühendus tema Musta Kuuga.

Sophie

Atentaadis hukkus ka Ferdinandi abikaasa Sophie. Sündis 1.03.1868 Stuttgardis Saksamaal. Nataalis on Uraanil ühendus Habsburgi ja Anubisega ning Ixioniga Vähis ja see ühendus teeb trigooni Päikesega Kalades. Samuti Atropose ja Nemesi ühendus Jäär/Sõnn piiril. Sophia on 26 Kaljukitses ühenduses Musta kuuga. Sünnilinn Stuttgard ühenduses Veenusega Jääras, opositsioonis Franziga. Marsil opositsioon Karmaga Lõvis. Tema Marss on täpselt mehe Damoclese peal. Pluuto ühendus Aphroditega Sõnnis viitab võimalikule ohule, mis tingitud abielust Franziga. Seda ohtu kinnitab ka Veenuse ühendus Pandoraga Jääras.

Atentaadi Kuu 5 kraadi Neitsis teeb ühenduse tema nataali Põhjasõlmega. Päike lähenes tema Uraanile, tegi täpse kvinkunksi tema Saturniga Amburis. 28.juuni oli tema ja Franzi 14-s pulmaaastapäev. Transiitne Atropos ühenduses nataali Requimiga Neitsis, mis opositsioonis nataali Jupiteriga. Transiitsed Saturn, Austria, Pandora ja Rip on omavahel ühises energiakoosluses Kaksikutes. Koos on ka Veenus ja Requim Lõvis tehes opositsiooni transiitse Uraaniga (tema, kui naise, ootamatu surm). Transiitne Graves kvadratuuris nataali Marsiga (surm läbi Marsi (mees, vägivald, tulurelv).Tema progressiivne Marss lähenes mehe nataali Kuule.

järgneb...

Kommentaare ei ole: