reede, 15. august 2008

Gruusia läbi astroloogia

Gruusia on jätkuvalt kuum teema nii sõnas kui pildis ja see ajendas rohkem neid seise vaatama ja otsima analooge varasemast ajast. Gruusia liitus tsaari-Venemaaga 22.12.1801. Amburis nelik ühendus – Veenus, Merkuur, Marss ja Chiron, mahtusid 9-14 kraadi. Ühendus kvadratuuris Jupiteri ja Saturni ühendusega Neitsis. Nende kahe suurplaneedi ühendus opositsioonis Pluutoga, viimane omakorda siis nelikuga kvadratuuris, T-kvadratuur seega. Silma jäi veel see, et liitumist sümboliseeriv Union on koos Moskvaga Veevalajas, orb küll 5 kraadi.
See ühendus on kvadratuuris Russiaga Skorpionis. Kuu (keskpäev) on trigoonis tõususõlmega, täpses ühenduses Tiflisiga (seda nime kandis Tbilisi vanasti) ja Georgiaga, sümboliseerib siis Gruusiat. Selline üldjoontes siis Gruusia liitmisest Venemaaga. Kas neil seisudel on tulevkus mingit analoogi või sarnasust, seda me kohe vaatame.

Gruusia liideti („loomulikult vabatahtlikult“) NSVL-ga 30.12.1922. Kaardis torkab silma suur veetrigoon, mille moodustavad siis Marsi konjunktsioon Uraaniga Kalades, Jupiter Skorpionis ja Pluuto Vähis. Päikesel ühendus Moskvaga Kaljukitses, mis opositsioonis Pluutoga Vähis. Moskva sai oma tahtmise. Merkuuril kvadratuur Saturniga. Kuu (keskpäev) oli ühenduses Russiaga Sõnnis (orb 7) ja lähenes vastasseisule Veenusele Skorpionis. Kui panin kaardile juurde Medvedevi, siis mis oli tulemus? Igatahes põrutav. Medvedev on samuti ühenduses Kuuga! Seda karu sünonüümi saab tõesti kasutada Venemaa sümbolina ja teistes uurimiskaartides lisainfona kasutada.
Tsaariajal oli Medvedev (2 Kaksikud) kvadratuuris Pluutoga. Must Kuu on trigoonis Tiflisiga. Georgia on 1 kraad Sõnnis ja olulisi aspekte ei tee, ainult Unioniga poolsekstiil. Kui tsaariaegses kaardis on Kuu tõususõlm 24 Kalades, siis nüüd on vastupidi, sõlm on 24 Neitsis. Seos missugune!
Kui tsaariaegses kaardis oli Kuu ühenduses Tiflisiga, siis nüüd Kuul ühendus Russiaga ja Medvedeviga. Kuul on neis kaartides päris tähtis osa, pealegi on ta Sõnnis kõrgendatud, samuti otseste Venemaad sümboliseerivatel asteroididel.

Tbilisi veresaun. Perestroika ajal toimunud vene armee ja kohalike vahel tekkinud konflikt lõppes 20 inimese surmaga. Samasugune kokkupõrge toimus ka Vilniuses. Veresaun oli 9. aprillil 1989. aastal. Päikesel ühendus Merkuuri, Veenuse ja lähedale jääb Tiflisi – Jääras. Merkuuril konjunktsioon Tiflisiga. Georgia ja Tiflisi on omavahel täpses kvadratuuris, seis siis ei olnud gruuslaste poolel. Päike ja Veenus jäävad juba kaugemale kui kuus kraadi. Ühendus on kvadratuuris Jupiteri ja Saturni ühendusega Kaljukitses. Siin kvadratuur näitas oma pingelist poolt mägirahva veresauna toimumise kaasaaitamisel. Keskpäevane Kuu oli üle läinud Moskvast Sõnni lõpus.
Päevane Kuu tegi sel päeval ühenduse ühe kurjakuulutava tähe, Algoliga (Deemon) Perseuse tähtkujust. Seda tähte loetakse astroloogias taeva kõige ohtlikumaks täheks. Tema vastas on Skorpioni Antares. Üsna sageli esineb see telg Algol-Antares katastroofides ja konfliktides. Russial konjunktsioon Medvedeviga Lõvis ja ühendus kvinkunksis Kuu tõususõlmega.

Gruusia isesesvus 9.04.1991. Lisan mõned detalid, mis eelmises kirjutises jäid välja. Tiflisi (22 Neitsi) ilusates trigoonides Kuu tõususõlmega Kaljukitses ja Veenusega Sõnnis. Tiflisi on sekstiilis Moskvaga!? Georgial on kvinkunks Kuu tõususõlmega ja kolmekraadise orbiga opositsioon musta Kuuga.

Gruusia-Venemaa sõda 8.08.2008. Päike läheneb Tiflisile, orb natuke üle kahe kraadi! Päike toob maailma avalikuse ette Gruusia! Kas transiitse Marsi opositsioon Gruusia nataali Lie`le võiks tähendada, et mõlemad pooled vassivad, kumb siis esimesena päästikule vajutas. Teades lõunamaalaste keevalist temperamenti, võis tõesti kellelgi närv üles öelda ja esimesena tuld anda, millele muidugi vene pool kohe ka vastas. Üks pool seni provotseeris, kuni teine lõpuks sellega kaasa läks. Võis ka muidugi kuidagi teisiti olla. Ega sõda ei läinud lahti tühjast kohast, eelkonfliktid olid terve aasta olemas. Ootamatuse eest vastutas Uraan ja Marss käivitas sõjatandri. Miks konflikt just (astroloogiliselt) Gruusias sai toimuma, seda nüüd küll ei oska paika panna, eeldused nagu olid, arvestades kahe maa vahelist pinget.

Gruusia praegune president Mihheil Saakashvili, 21.12.1967. Sündinud Päikese ja Merkuuri konjunktsiooniga Amburi lõpus. Ühendus kvadratuuris Uraani ja Pluuto ühendusega Neitsis. Tema kaardis on kaks T-kvadratuuri. Kuu opositsioonis Marsi ja Moskva ühendusega Veevalajas ja kvadratuurid Päikese-Merkuur ühendusega. Teine T-kvadratuur Saturni ja Tiflisi konjunktsioon opositsioonis Uraani-Pluuto ühendusega ja kvadratuurid ka Päike-Merkuuri ühendusega. Jupiteril opositsioon Medvedeviga. Neptuunil opositsioon Russiaga. Üsna pingeline kaart.

Huvitavad on ühendused presidendi ja Gruusia iseseisvuse kaartide vahel. Nimelt on presidendi Päike ja Gruusia must Kuu koos. Kas mees on kirstunael riigile või suudab ta hoopiski riigi madalseisust välja tuua. Gruusia iseseisvuse Päike 19 Jääras on ühenduses Saakashvili Gruusiaga! Mees nagu loodud olema maa juht, või kuidas? Presidendi Neptuun on täpses opositsioonis Gruusia Veenusega ja tema Marss konjunktsioonis Gruusa Kuu-Saturn ühendusega Veevalajas. On see nüüd hea või vastupidi, pingeks Gruusiale, et maa juhil sellised ühendused riigi kaardiga?

Mis siis veel neis kaartides huvi pakub. Kõiki kaarte silmitsedes leidsin, et Skorpioni märk mängib igas sündmuses teatud olulist osa, mis on iseloomulik sellele märgile. Nimelt on tsaari-Venemaa ajast Skorpionis Neptuun 20 Skorpion. Gruusia iseseisvuse kaardis on seal 19 Pluuto. Ja alates Gruusia liitmisest NSVL-ga on Jupiter 13 Skorpion, Tbilisi veresaun Pluuto 14 Skorpion ja sõja alguses sisenes märki Kuu. Kõigis kaartides, välja arvatud Tbilisi veresaun, on igas kaardis vähemalt üks opositsioon.

Gruusia kaardis on Marsi ja Neptuuni keskpunkt 9 Jääras, sõja puhkemisel asus seal Moskva. Ning veel üks keskpunkt töötab, Saturni ja Pluuto keskpunkt on 27 Ambur, sõjas asus seal lähedal Pluuto. Esialgu rohkem sarnaseid seise ei leidnud.
Pluuto on neljas kaardis suht pingeline. Asteroidide poole pealt see, et pea kõik otseselt seotud kahe riigiga on igas kaardis olulised tegijad.

Hiljuti olnud Päikesevarjutus toimus 9 Lõvis, sinna lähedale jäi Gruusia nataali Jupiter. Kas Jupiter, mis sõja puhkedes tegi ühenduse riigi Uraan-Neptuun ühendusele ja kvadratuuri nataalsele Päikesele, oligi see käivitaja? Jupiter on mitmetes Gruusia kohta käivates kaartides samuti üsna pingeline. Tbilisi veresauna kaardis tegi ta täpse kvinkunksi Uraanile. Eks neid seoseid on veel mitmeid, keda asi rohkem huvitab, see saab juba ise neid lähemalt uurida.

Muidugi peaks nüüd võrdlema ja analüüsima ka Venemaa ning tema juhtide kaarte. Aga neid vaadeldes jõudsin järeldusele, et parem on koostada juba eraldi ülevaade. Materjali palju ning huvitavaid seoseid nii Venemaa enda ajaloo arengus kui ka seosed Gruusiaga igati olemas. Üks näide, seal kus Vene Föderatsiooni iseseisvuse (12.06.1990) Päike, on lähedal Gruusia Georgia!

Teema lõpetuseks saab küll öelda , et alates tsaari-Venemaa liitumisest saati on sarnaseid seise ja sarnasusi üksjagu, nii planeetide kui asteroidide poolepealt. Ja nii see peabki olema, sest Ajas on kõik paika pandud, järgi jääb vaid inimeste poolne reageering ning tegutsemine.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Praeguste Gruusias toimuvate sündmuste foonil - kui suur on oht, et sarnased provokatsioonid ja "päästeoperatsioonid" meie idanaabrilt jõuaksid ka Eestisse? Mida ütleb astroloogia ja planeetide seis selle kohta? Kas on ka suunavaid ideid, mida teha, et selliseid sündmusi Eestis/Baltikumis ennetada ja ära hoida?

Anonüümne ütles ...

Eestis on rasked seisud tulemas 2010. aastal. Eks praegugi on juba rasked seisud aga siis on veel hullem. Seisud sümboliseerivad muide territoriaalseid konflikte ja inimohvreid.

Soovitusi hetkel anda ei oska.

Abhi