reede, 21. märts 2008

Horoskoobi tühjad majad

Vanu konspekte sirvides : Tühjad horoskoobi majad.

Kui majas puuduvad planeedid, nimetatakse neid tühjadeks majadeks. Need majad lisavad antud majale vastavaid päikesemärgi omadusi.
1 maja. Isik on lihtne, harmooniline, tema vaimsus on kooskõlas oma “Minaga”. Inimest iseloomustab ASC päikesemärk.
2 maja. Raha ja varandus ei oma sellisele inimesele erilist tähendust. Tal võib olla kas palju raha või seda üldse mitte olla, kuid see jätab ta selle olukorra üle täiesti ükskõikseks.
3 maja. Õed, vennad on vastuvõetavad, kuid ei ole talle tähtsad. Inimene ei otsi kontakte nendega. Sageli sellised inimesed on väheliikuvad.
4 maja. Selline inimene ei püsi oma kodus. Kodule pööratakse vähe tähelepanu. Üks vanematest võib olla tähtsam kui teine. Sageli sellisel inimesel puudub isa.
5 maja. Isik ei soovi sigitada, ta on kaunis, romantiline, sportlik, loov kuid vanemlikud omadused on tagaplaanil või suunatud teistesse valdkondadesse.
6 maja. Inimene ei hooli pingelisest töötegemisest, on kaunis muretu. Tihti sellistel inimestel on haruldane tervis.
7 maja. Inimesel on ükskõik kas ta on abielus või vallaline. Ta on eriti iseseisev, vanu tutvusi ja tuttavaid unustav ega hoigi neist.
8 maja. Inimene ei taha teistest sõltuda, elab enda heaolunimel. Ta ei loo pinget pakkuvaid ja emotsionaalseid suhteid. Eelistab mentaalseid suhteid, millised ei kohusta emotsionaalselt ega majanduslikult.
9 maja. Inimene tahab saada kõrgharidust, kuid ei pinguta selle nimel üldse. Tal on filosoofilisi kalduvusi. Talle meeldiks reisida, kui keegi organiseeriks neid.
10 maja. Inimesel puuduvad ambitsioonid ega vaja jumaldamist ja staatust.
11 maja. Inimene on ükskõikne sõprade, organisatsioonide ja gruppide suhtes sest tahab olla sõltumatu.
12 maja. Inimene on tasakaalukas nii mentaalselt kui füüsiliselt. Selline seis on hea vähe arenenud hingedele. Vastupidi kui selles majas esineb planeete, siis on see neile raske, sattuvad vanglasse või psühhiaatria haiglatesse. Ka arenenud inimestele on parem, kui selles majas planeedid puuduvad.

Tühjade majad analüüs.
Trigoonid:
1, 5 ja 9 – tuletrigoon ilmutab tugevat eneseväljendust.
2, 6 ja 10 – maatrigoon ilmutab materiaalsuse ilminguid.
3, 7 ja 11 – õhutrigoon stimuleerib suhtlemist.
4, 8 ja 12 – veetrigoon stimuleerib enesesse tõmbumist ja saladuslikust.

5, 7 ja 8 – suhete maja. Kui need majad on tühjad ei loo inimene kaaslastega suhteid. Tal võib olla lähedasi kaaslasi, kuid hingelt on ta ikkagi üksik.
1, 5 ja 9 – stimuleerivad eneseväljendust.
Kui 1 on planeet ja 5, 9 tühjad – esineb suur ego, enesekeskne olek, edevus, auahnus, uhkus. Inimese väljendusviis võib olla räme ja ropp.
Kui 5 on planeet ja 1, 9 on tühjad – inimene kaldub riskima, tal võib olla suur perekond ja ta hoolib oma lastest.
Kui 9 on planeet ja 1, 5 tühjad – inimesel on filosoofiline ja religioosne mõttelaad. Ta on tegelikkusest kaugel olev inimene. Reisib ja õpib palju, kuid ei suuda rakendada oma teadmist.

2, 6 ja 10 – materiaalsed, maiselt elulised majad. Kui kõik majad on tühjad, puudub inimesel huvi töö ja materiaalse kindluse vastu.
Kui 2 maja tühi ja 6, 10 sisaldavad planeete – esineb tal ambitsioone, teeb palju tööd, kuid materiaalne külg teda ei huvita.
Kui 6 esinevad planeedid ja 2 ja 10 tühjad – inimesel meeldib tööd teha, kuid tal puuduvad ambitsioonid. Ehtne töönarkomaan, teenija või orja saatus.
Kui 6 on tühi ja 2, 10 sisaldavad planeete, viitab see mafioosole, ärikale või liigkasuvõtjale.
2, 6 ja 10 majad ei ole eriti tähtsad.
Kui aga 10 on planeete ja 2, 6 tühjad – ei ole inimene töötegija, vaid soovib olla nähtaval, saavutada võimu ja positsiooni.

3, 7 ja 11 – suhtlemismajad. Kui majad on tühjad ei ole inimene läviv. Kui 5 ja 8 majad on tugevad, viitab see isiku tugevale emotsionaalsusele ja füüsilisele jõule, kuid ei taha ta ise suhteid luua.
Kui 3 on tühi ja 7, 11 sisaldavad planeete, ei hooli inimene oma sugulastest.
Kui 3 on planeete ja 7, 11 on tühjad, siis on sugulased inimesele eriti tähtsad.
Kui 3, 7 tühjad ja 11 on planeete, siis suhtleb inimene oma kaaslastega kergemini kui sugulastega.
Kui 11 tühi ja 3, 7 sisaldavad planeete, on inimene perekonna keskne ja hooliv.

4, 8 ja 12 saladust ja enesetõmbumist stimuleerivad majad. Inimesel on allasurutud tundes ning ta on eriti intuitiivne, tasakaalukas. Kuid väljendustunded on tagasihoidlikud.
Kui 4 on tühi ja 8, 12 sisaldavad planeete ei näita inimene oma tõelist palet, ta on eriti salapärane.

Sirvides vanu konspekte, sattusin materjalile, mis võib huvi pakkuda ka teistele astrohuvilistele.
Autor (kahjuks ei ole teada, puudub autorluse märge) on kirja pannud oma arusaama ja nägemuse tühjadest majadest horoskoobis. See on üks interpreteerimise võimalusi, mis ei pretendeeri sellele, et peaks olema just nii ja mitte teisiti.

Kommentaare ei ole: