pühapäev, 12. august 2007

Must - Valge müsteerium

Mis ka ei toimuks maapeal, taevas leiab aset oma müsteerium: kosmiline show, millest tegelikult sõltub väga palju, milline saab olema meie homne päev. Praegusel ajal, seal taevalaotuses, algas uus haarav taevane näidend. 16. juulil Valge Kuu ehk teisiti nimetatud Selena siirdus Kaljukitse ja järgmisel päeval Must Kuu ehk Lilith sisenes Skorpionisse. Võimalik, et need muutused taevas ei kutsu esile teravaid ja hästi nähtavaid sündmusi meie elus. Kuid sisuliselt muutub päris palju, millest kohe arugi ei pruugi saada.

Need, kes on teadlikud astroloogia põhitõdede ja sümbolite tähendustest, teavad, et Valge-ja Must Kuu on päriskuu orbiidi fiktiivsed punktid. Neid ei saa näha telekoobis nagu planeete. Sellest, missuguses märgis üks või teine asub, sõltub paljugi maapealse elu kulgemises.
Avesta astroloogias sümboliseerib Valge Kuu valget ja puhast karmat: tervikliku mõtlemist, käitumist ja sõnakasutust. Nad peavad olema kooskõlas kõrgema kosmilise seadusega. Selenat nimetatakse ka kaitseingliks: ta jälgib, et igaühele meile oleks tagatud taevane kaitse ja abi, hoiab tasakaalus teadvust ja alateadvust.

Must Kuu on seotud karma tumedama poolega – negatiivsete tsüklite kogumit, mille eest inimene peab siinses elus vastust andma, seda parandama. See on aga ainult üks tema ülesandeid. Musta Kuu roll on palju sügavam. Ta on kui võlupeegel, mis fokuseerib meie alateadvuse impulsid ühte. Korjab kokku nn.”kosmilisse ühiskatlasse”, kus siis “keedetakse” valmis tulevik: Kõigekõrgema ja meie unistuste, hirmude, lootuste ja mõtete ühise lisandina - meie maapealne tuleviku elu.
Võiks arvata, et Lilith on see kõige kurja kehastus. See muidugi ei ole nii – Must Kuu ei tee kellelegi niisama kurja, ta jagab õiglaselt oma mõju neile vastavalt saavutatud teenetele. Vabanege tumedast oma hinges ja halbadest mõtetest ja Lilith ei hakka kuidagi negatiivselt teile külge.

Musta Kuu siirdumine Skorpionisse omab suuremat kaalu ja tähtsust, kui Valge Kuu minek Kaljukitse märki. Ja seda seepärast, et tema mõju märgis on palju tugevam ning määrab ära järgmised 9 aastat inimese elus. Selle tõestuseks mõned näited. Eelmisel korral Musta Kuu viibimine Skorpionis 1998. aastal tõi kaasa provotseeritud võimsa majandusliku kriisi – ta sisenes märki augustis. Ja samal kuul lõid majanduse alustalad terves maailmas kõikuma.
Mida võiks oodata nüüdsel Musta Kuu viibimisel Skorpionis? Meeldetuletuseks, Skorpion on üks kõige saladuslikumaid ja keerulisemaid märke sodiaagis: ta soosib nii loomingut ja ka hävitab selle. See on suurte loojate ning halastmatute diktaatorite märk. Kui Skorpion on kaasatud kosmilistes sündmustes, inimestel muutuvad arusaamad elust ja surmast, heast ning kurjast. Kuivõrd Lilith ilmneb inimestel tema tumedama poole väljatoomisega, nimelt siis meie kõlbelised väärtused pannaks proovile. Musta Kuu transiidil läbi Skorpioni inimene kaotab sageli kontrolli lubatu ja keelatu vahel. Selle vältimiseks tuleb kontrollida oma emotsioone, mitte alluda madalatele instinktidele, mõelda ja tegutseda positiivselt.

Milliseid valdkondi siis puudutab transiit läbi selle märgi? Eelkõige nende majade valdkondi, mis algavad Skorpionist ja valitsejaks on siis Pluuto. Skorpion kureerib krediite, igasuguseid fonde, valuutat, börssi, laenuraha, raharringlust – siis võib arvata, et neis valdkondades on oodata kardinaalseid muutusi.Üheks oluliseks neist on siin börss: nafta ost/müük.
Soovituslik on mitte võtta laenu järgneva 9 kuu jooksul ja üldse teha pikaajalisi võlanõudeid. Tagasimaksmisega võib tulla väga suuri probleeme. See eest, need kes on varem võlgu võtnud, neil on nüüd kergem seda tagasi maksta.
Tähtis moment oli Jupiteri osal Musta Kuu sisenemisel Skorpionisse. See tähendab muutusi riiklike julgeoleku struktuuride, vastuluure, tolli ja maksuameti ideoloogia valdkonnas.Uuesti muutub aktuaalseks riigipiiride muutmise küsimused. Seda on juba olnud lugeda ka infokandjates. Venelaste Põhja-Jäämere põhjauuringud pooluse kohal on üks sellistest. Üheksa aastat tagasi toetas Musta Kuud Pluuto, märgi valitseja. Pluuto alla kuulub ka tumedad struktuurid (maffia, terrorism, kriminaalne maailma jt.) Just sellepärast oli siis see element hästi aktiivne ja tegus. Praegusel ajal on Pluuto õnneks palju passiivsem ja heatahtlikum. Seda enam, et kes 9 aastat tagasi oli kuritegelikul teel, saab seekord vastavalt oma teenetele ka karistatud.

Veel üks planeet on seotud Skorpioniga – Uraan, mis on märgis kõrgendatud. Ja tema praegune positsioon Kalades teeb Skorpionile trigooni. Uraan hetkel mõjub täis jõudu, mis laseb arvata, et edukas saab olema kõrgtehnoloogilise teaduse areng. Edu on oodata geneetikutel, psühholoogidel, programmistidel ja astrofüüsikutel. Paar päeva tagasi võis lugeda, et meist 1435 valgusaasta kaugusel Heraklese tähtkujus avastati hiigelplaneet, mis on 20 korda suurem kui meie Maa. Jupiterist on ta 70% suurem. Nimeks sai ta TrES-4. Täistiiru teeb ümber oma tähe 3,55 maise päevaga! Oma sõna ütlevad ka astroloogid ja müstikud.

Mida aga siis toob Valge Kuu liikumine Kaljukitses? Milliseid sfääre ta seekord hakkab kaitsma?
Kaljukitse valitseja Saturn kutsub kõiki üles korrale, distsipliinile ja organiseeritusele. Seepärast sõltub ükskõik millise ettevõtmise edu teie organisatsiooni heast struktuurist, heast töö planeerimisest, millele siis aitab kaasa Valge Kuu viibimine märgis.Ja pidage meeles: Kaljukitse jaoks ei eksisteeri pisiasju! Märk soosib ülemusi ja juhte. Võib oodata edu karjääriredelil. Edu saavutavad üksnes need, kes on selle ära teeninud oma kindlameelsuse, sihikindluse, töökuse näitamisel.Tõusikutel edu loota ei ole. Ja veel: Valge Kuu Kaljukitses olemine eeldab, et kõik me peame ohverdama midagi isiklikust ühise heaolu arengu tarvis. Siiralt pühendunult tööle ja arengule saavad sel perioodil kosmose poolt autasustatud. Ja ainult need, kes on valmis seadma lähedaste huvid , nende heaolu kõrgemale kui enda oma, saavad olema kaitstud kaitseingli Valge Kuu poolt sel perioodil.

Ärge laske mööda oma shanssi saada oma elulaeva kapteniteks ! Võttes kindlalt tüüri oma kätte on palju kergem seda õigesti elukursil hoida neil, kes sündinud – 29.11.1927 kuni 31.08.1928; 5.10.1936 kuni 29.06.1937; 9.08.1945 kuni 5.05.1946; 14.05.1954 kuni 10.03.1955; 20.04.1963 kuni 13.01.1964; 23.02.kuini 19.11.1972; 29.12.1980 kuni 24.09.1981; 4.11.1989 kuni 3.08.1990. Nendel ajavahemikel asus Must Kuu Skorpionis.

Aga neil vanematel, kelledel on lapsed sündinud 10.09.1998 kuni 5.06.1999, on soovitav olla tähelepanelik ja aidata lastel mitte sattuda hädadesse ning keerata sassi nende elulõnga. Siis tegi Must Kuu Skorpionisse sisenemisel täpse kvadratuuri Neptuunile. Üheks selle aspekti ilmnemise märgiks on alkohol ja narkootikumid. Väga tähtis on mitte sattuda illusioonide võrku neile, kes on sündinud ajavahemikul 25.12.1955 – 4.01.1970. See oli periood, mil Neptuun asus Skorpionis.
Artikili koostamisel on kasutatud ajalehes Orakul (nr.8. 2007) ilmunud materjali.

Kommentaare ei ole: