kolmapäev, 23. november 2016

Surnud maa Siberis - 2



Jäätmehoidla nr. 14 plahvatus toimus 29.septembril 1957.a. kell 16.22. Number 14 all on asteroid Irene, mis asus 7 kraadi Kaksikutes, neli kraadi enne asteroid Ural positsiooni ja täpses opositsioonis Saturniga Amburis.
Sellele hetkele tehtud horoskoobis on kohe nähe, et katastroofide VIII maja on planeetidega üle külvatud. Lisaks veel asteroidid. Hetke AC valitseja on Saturn, mis ise asub X majas trigoonis Uraaniga. Ka läbi harmoonia tuleb negatiivset! Kuu Amburis oli ületanud asterodi Russia. Päikesel ühendus Marsiga ja ka Jupiteriga Kaaludes. Päike on opositsioonis Chaosega Jääras ( Tšernobõli avariis oli Päikesel ühendus Chaosega Sõnnis). Hetke MC 1 kraad Amburis täpses ühenduses Nemesisega (kättemaks hoolimatuse ja ükskõiksuse eest). Kõik planeedid on ülalpool horisonti!



Pole veel kohanud kaarti, kus „kurjad“ asteroidid poleks osalenud sündmuses, nii ka siin. Siberi jaoks oli avarii nagu taevane nuhtlus. Asteroid Siberia täpses ühenduses Nessuse ja Hylonomega (lein) Sõnnis. Asteroid Ural opositsioonis Saturniga Amburis. Pluutol ühendus Gravesiga (haud) Neitsis. Merkuuril ühendus Requimiga (lein) Neitsis. Neitsis veel Hel (põrgu) ja Gorgo (õudus) täpne ühendus. Uraanil ühendus Apophisega Lõvis. Damoclesel ühendus Pholusega Veevalajas. Neptuunil ühendus Pandoraga Kaalud/Skorpion piiril. VIII majas asuvad Pandora, Ixion, Leviathan, Lucifer, Mnemosyne, Chimaera ja  Medusa. Selline karmide asteroidide kogus majas, sündmus ei saanudki hästi lõppeda.

Õnnetusele eelnenud Kuuloomine toimus 23.septembril 0 kraadi Kaaludes, ühendus Neitsi viimases kraadis asunud Marsil. Plahvatuse päeval asus Marss täpselt null kraadi S taevaekvaatoril. Sündmusele eelnenud Kuuvarjutus toimus 13.mail 1957.a. 22 kraadi Skorpionis. Sel päeval Marss asus Vähis ühenduses Orcusega. Plahvatusepäeva Päike tegi siis sinna kraadi kvadratuuri ja Marss ise lähenes Päikesele. Selle Kuuvarjutuse kraadile tegi asteroid Siberia plahvatuse päeval opositsiooni.

Asteroid Moskva ühenduses Haumeaga Lõvis, vägagi ebameeldiv sündmus valitsusele. Moskva on ka kvadratuuris Siberiaga. Õnnetuse salastatus tuleneb vast Neptuun Skorpionist ja tema ühendusest Pandoraga ning Neptuuni täpsest sekstiilist Pluutoga. XII maja valitseja on Saturn, mis opositsioonis Siberiaga. Varuna, väikeplaneet, mis sageli avalikustab toimunut maailmale, on seekord „osanud“ seda mitte teha. Ta on ühenduses Lõunasõlmega Sõnnis. Merkuur, kui info vahendaja, on kvadratuuris Kuuga. Nimetu 1996 TL 66, mis sageli osaleb negatiivsetes sündmustes, on opositsioonis Pluutoga. See seis iseloomustab ka tol ajal valitsenud tuumaenergeetika arengut. Võidurelvastust, ähvardamist tuumarelvaga.
Haumea on alati seotud tuumaenergeetikaga. Tšernobõli katastroofis oli Haumea täpses kvadratuuris Uraaniga, kusjuures Uraan plahvatuse hetkel oli just tõusnud horisondi kohale. Planeet, kui ta on täpselt põhiteljel, sageli näitab sündmuse printsiipi. Hiroshima aatompommi lõhkemise hetkel oli Uraan täpset MC-l Kaksikutes. Ja Haumea oli ühenduses Päikesega Lõvis. Ku USA-s loodi American Nuclear Society (11.12.1954), siis oli Haumea täpses ühenduses Pluutoga Lõvis. Esimese vesinikpommi lõhkamisel (11.11.1952) oli Haumea samuti ühenduses Pluutoga ja lisandus veel Must Kuu.

Kui esimest korda katsetati CERN`i kiirendit siis oli Haumeal täpne ühendus Merkuur, Veenus, Marss ühendus Kaaludes. Tuumaajastu päris algus oli esimene tuumareaktsioon (2.12.1942; kell 21.25), mis teostati Chicagos. Pluuto tõusmas horisondi kohale Lõvis. Haumea selles aga välja ei paista. Siin nähtavasti teistsugused tegurid olulisemad, Päike ühenduses Teharonhiawakoga Amburis, Chaose opositsioon Pandoraga, Veenuse täpne opositsioon Orcusega jms.

Enne Tšernobõli avariid oli suurim USA-s Three Miles Island tuumaelektrijaama avarii (28.03.1979). Haumel ühendus Põhjasõlmega Neitsis. Mitmetes tuumaõnnetustes on osalised ka nimetud asteroidid. Näiteks selles avariis oli 1996 TL 66 ühenduses Merkuuriga Kalad/Jäär piiril. Esimene tuumajaam Venemaal avati 27.juunil 1954 Obninskis. Päikesel ühendus Jupiteriga Vähis, Saturnil ühendus Musta Kuuga Skorpionis. Haumea ühenduses Pluutoga. 1950-dad oligi periood kus Pluutol pikemaajaline ühendus Haumega Lõvis, sümboliseerides tuumajastu tegemisi. 30.oktoobril 1961.aastal lõhkas N. Liit väga võimsa tuumapommi, nimetati seda Tsaar-Pomm`iks. Uraanil ühendus Musta Kuuga Lõvi/Neitsi piiril. Haumea „loomulikult“ ühenduses Uraan-Must Kuuga. Saturnil ühendus Jupiteriga Kaljukitses. Eks ta külma sõja aegne jõudemonstratsioon oli.

Viimane suurõnnetus oli Fukushima tuumajaama plahvatus (12.03.2011). Ka selles õnnetuses näeme Uraani ühendust Musta Kuuga. Uraan on samuti tuumaenergeetikaga tihedalt seotud. Uraanil on „komme“ provotseerida tehnoloogilisi õnnetusi ja katastroofe. Fukushima juhtumil Uraan sisenes just uude märki, Jäära.Veel on kaardis Chaose ühendus Kuuga Kaksikutes, Haumeal ühendus Saturniga Kaaludes. Iga märgi nullkraad on sageli kriitiline, 1996 TL 66 täpselt null-null Kaksikutes ja 1996 TO 66 ühenduses Jupiteriga Jääras. 

Ka tuumateadusega tegelejatel peaks Haumea kuidagi välja paistma. Vaatme, kas on nii. Vene vesinikupommi väljatöötaja Andrei Sahharov, temal on Pluutol ühendus asteroid Sakharoviga Vähis. Haumea 22 Vähis kvadratuuris Veenusega Jääras. Pole Haumea erilist väljapaistvust. On aga täpne Jupiter-Uraan Kalades opositsioon, mis kvadratuuris Marsiga Kaksikutes, T-kvadratuur. Saksa raketiteadlane Wernher von Braun, tema küll otseselt tuumaasjadega pole seotud, kuid töötas välja algul Saksamaal hiljem Ameerikas raketitehnika väljaarendamisega. Neid rakette sai siis varustada tuumalõhkepeadega. Teadlasena on tal Uraan Veevalajas kvadratuuris Teharonhiawakoga Skorpionis. Haumea välja ei paista.

Lev Landau, vene füüsik, tegeles ka tuumafüüsikaga. Temal Haumeal Vähis kvadratuur Marsiga Jääras. Teadlasena kasutas ära taeva poolt antud Uraan-Neptuuni täpset vastasseisu, mis kvadratuuris Marsiga. Sama seis on 7 päeva varem sündinud Edward Telleril, vesinikpommi väljatöötajal. Temal on huvitav see, et asteroid Heurekal on ühendus tema auks nimetatud asteroid Telleriga Sõnnis. Sama Heureka teadlase surmapäeval tegi täpse ühenduse nataali Põhjasõlmega ja ka Neptuuniga Vähis.

Aatompommi „isa“ Robert Oppenheimer, temal juba Haumea selgelt väljapaistev, täpne ühendus Neptuuniga Vähis ja see ühendus opositsioonis Uraaniga Amburi viimases kraadis. Merkuuril ühendus Makemakega Sõnnis. Andekusele viitab ka Scientia ühendus Talendiga Kaksikutes. Veel on Saturnil ühendus asteroid Oppenheimariga ja see ühendus täpses trigoonis Pluutoga Kaksikutes. Kes siis veel sai olla aatompommi „isa“ kui mitte tema. Tuumateadlasi on veel mitmeid. See vajaks juba eraldi artiklit, et näha, kuidas tuumaenergeetikaga seotud planeedid on neil tegevad või mitte. 

Praegusel ajal on Haumeal opositsioon Uraaniga. Seni pole olnud kuulda mõnest tuumajaama avariist. See võib ka tähendada mõne uue jaama ehitamist või valmimist. Või siis valmimise edasilükkamist või probleeme ehitamisel. Viimane uudis oligi see, et Tšernobõlis plahvatanud reaktori kohale ehitatakse uus terasest sarkofaag. Igatahes on tuumaenergeetikaga alati seotud Uraan, Pluuto ja siis ka Haumea. Võimalik, et veel mõni Neptuunitagune väikeplaneet, Teharonhiawako või Makemake. Teharonhiawakol lähiajal oodata ühendus Neptuuniga Kalades. Haumeast on rohkem lugeda blogis, kui minna arhiivi, algus 6.01.2009, artikkel „Taevakolmik ja punase südamikuga tuhkhall seen“.


pühapäev, 20. november 2016

Surnud maa Siberis



Artkli tekstimaterjal pärineb ajakirjast Tehnikamaailm 1/2012.
Fukushima – 2011, Tšernobõl – 1986, Kõštõm – 1957... Pole viimasest kuulnudki? Ometi oli tegemist katastroofiga, milles kannatanute arv ja radioaktiivne saaste tase ületas Tšernobõli oma mitmekordselt. Paraku juhtus õnnetus ajal, mil Nõukogude Liidus oli kõik sarnane kõige rangemalt salastatud.
Kui Ameerika Ühendriigid lõhkasid oma tuumapommid Hiroshimas ja Nagasakis, läks Kremlis kiireks. Stalin nägi ju N. Liitu superriigina, kelle dikteerimisel hakkab maailm toimima, aga kuidas sa juhid ja valitsed, kui põhilisel konkurendil on nii võimas relv? Kõige muu asjassepuutuva kõrval tuli nüüd ülepeakaela hakata rajama reaktoreid plutooniumi tootmiseks. Selleks valiti kohad Venemaa sügavas sisemuses, Uraali mäestiku kandis, Moskvast tuhatkond kilomeetrit eemal. Ühelt poolt jäi see ala piiridest piisavalt kaugele, et võõrad silmad ei oleks nägemas, teiselt poolt oli just sinna koondunud ka oluline osa N. Liidu raske- ja sõjatööstus, mistõttu oli seal ka kergem ehitada. 

Nii kerkisid Siberisse terved tööstuslinnakud, mida ametlikult ei eksisteerinudki. Suletud partei – ja valitsusringkondades ringlevates ametlikes dokumentides said nad mõne lähedalasuva suurlinna nime ja lisaks numbri, näiteks Tšeljabinsk – 40. Just sellist tähistust (hiljem Tšeljabinsk – 65) kandis tootmiskompleks kus õnnetus toimus. Kuid kuna laiemalt neid nimesid ei teatud, siis hakati välismaa ajakirjanduses rääkima Kõštõmi plahvatusest, sest sellenimeline asula oli kaartide järgi lähim. Nimedest ringleb veel ka Ozjorsk, aga see esineb hilisemates variantides, sest tööstuskompleks ja juurdekuuluv ala ning seda teenindav linn said selle nime alles 1994. aastal. Venemaal hakati Siberis toimunud õnnetusest (või õnnetustest) rääkima alles 1990 -ndate algul, aga seda, mis seal tegelikult toimus, pole täpselt teada siiani.

Üsna pea pärast sõja lõppu pandi 90-100 ruutkilomeetrisel alal kiirustades püsti tootmiskompleksi hooned, mida ametlikult hakati nimetama keemiakombinaadiks nimega Majak. 1947.aasta lõpuks oligi esimene reaktorikompleks valmis, juunis 1948 see käivitati ning saavutas projekteeritud võimsuse 100 MW. Detsembris eraldati kohalikus rikastustehases uraanist esimene kogus plutoonium 239 ja veebruaris 1949 saadi omakorda esimene partii kõrgpuhast metallilist plutooniumi esimese nõukogude tuumapommi jaoks. Iga tehniline suursaavutus on ju iseenesest tore, kuid nii ei olnud see sel korral. Kiirustamine, hoolimatus ja teadmatus tõi kaasa suurreostuse, mis tootmistegevuse ja õnnetuse tõttu on kasvanud aastakümneid. Reaktor töötas 39 aastat, kuni ta 1987.a. 16. juunil suleti. Tšernobõli õnnetuse järel vaadati paljud vanad töös olnud reaktorid üle ja ohtlikumad suleti, nagu samas kompleksis veel kolm aastatel 1950-1952 ehitatud reaktorit. Ühtekokku oli seal 7 reaktorit, millest kaks jätkavad praegugi tööd elektrijaamana.

Surmajõgi ja surmajärv
Reaktorid olid jahutusvee saamiseks ehitatud kohalike järvekeste kaldaile, aga reaktorites ringlenud saastunud jahutusvesi lasti otse Teša jõkke, sest muud varianti ju polnudki! Kui suured need saastekogused olid, on peaaegu võimatu öelda. Üldiselt arvatakse, et igas sekundis toimus 160 triljoni radioaktiivse aatomituuma lagunemist ja väljapaiskumist keskkonda. Kõige ausam on piirduda tõdemusega, millest kõik sellest piirkonnast kirjutajad on ühel meelel, et tegemist oli ÜLISUURE saastega. Ühel meelel ollakse ka selles, et kompleks Majak on oma tootmistegevuse ja seal juhtunud õnnetuste tulemusena andnud kokku sellise reostuse hulga, mis ületas Tšernobõli taset mitmekordselt nii siis kui ka paljudes kohtades ületav veel praegu, pool sajandid hiljem.

Jäätmehoidla plahvatus
Tasapisi hakati kompleksist kogunevate kõrgaktiivsete jäätmete kogumiseks ehitama üha uusi jäätmehoidlaid või hoiutanke. Paraku valitses nende rajamisel täielik korralagedus ja asjatundmatus. Paberil nägi kavandatu ehk päris ilus välja, aga tegelikkus oli midagi muud. Kuna hoidlates säilitatavad jäätmed võisid keemiliste protsesside tulemusena iseeneslikult kuumeneda, siis oli ette nähtud hoidlate jahutamine ja jällegi Teša jõest pumbatava veega, mis ei tohtinud süsteemis ringelda kuumenemise ärahoidmiseks kauem kui 12 tundi. Kuid ühes hoidlas läks asi käest ära, arvatavasti lihtlabase järelvalve puudumise tõttu. Tagantjärele on nenditud, et mingi aja jooksul enne plahvatust tõusis temperatuur iga päevga 5-6 kraadi võrra, kuni hakkas kiiresti kasvama.

29. Septembril 1957.aastal oli temperatuur tõusnud 300-350 kraadi Celsiuse järgi ja kogu jahutusvesi aurustus, mille tagajärjel hoiutank plahvatas. Plahvatuse jõud oli selline, et seda võrreldakse saja tonni trotüüli plahvatusega. Hoidla 240 tonni kaalunud betoonlagi lendas minema kui puuleht ja selle tükke leiti hiljem kuni kolme kilomeetri kauguselt (teistel andmetel oli betoonkate 160 tonni ja 1 meeter paks). Isegi 30 km eemal lendasid majadel aknad eest. Plahvatus olevat olnud ligi 10 korda võimsam kui Tšernobõli oma. Umbes kilomeetri kõrgusele tõusnud radioaktiivne pilv reostas 15 000-20 000 ruutkilomeetrise ala (võrdluseks: Eesti pindala on 45 227 ruut km). Hoidlates olnud 70 000-80 000 kg jäätmetest langes lähiümbruses saastena alla. Umbes 100 inimest suri suure kiiritusdoosi tagajärjel, umbes 10 000 evakueeriti kodudest. Üldse sai kiiritada ligikaudu 470 000 inimest. Uskuda või mitte? Kõige dramaatilisem number vaatas vastu 1992.a. Tšeljabinski biofüüsika instituudi uuringust, kus väidetakse, et 32 aasta jooksul on selle õnnetuse tagajärjel hukkunud 8015 inimest.

Seda plahvatust on rahvusvahelise tuumajuhtumite skaala INES järgi hinnatud kuuenda astme avariiks ehk sama suureks kui Fukushima oma (Tšernobõl -7), kuid paljude asjatundjate arvates oli selle õnnetuse tase seitsmes (esineb surnuid, palju kannatanuid). Veel praegugi on seal mõnedes kohtades reostuse tase võrdne Tšernobõli omaga. Kusjuures seal elab ikka veel umbkaudu 10 000 inimest. Selline lugu sai kirja, et oleks arusaadav, millega tegu ja mis põhjustel katastroof toimus. Nüüd siis selle juhtumi astroloogiline pilt. 

järgneb...

kolmapäev, 16. november 2016

Ceres - Pluuto ja surm - 4



Kui üksikisikute puhul on Cerese ja Pluuto transiidid inimese lahkumise ajal märkimisväärselt väljendunud, siis peaks ka nendes sündmustes, mis toovad kaasa suuri hukkumisi, need kaks planeeti kuidagi omavahel ka seda näitama. Olema disharmooonias või kuidagi teismoodi seotud. Vaatame näidete varal, kas see on nii.

Hiroshima – 6.08.1945. Ceresel ühendus Musta Kuuga Kaalud/Skorpion piiril on kvadratuuris Pluuto ja Päikese ühendusega Lõvis. Samas on Ceresel trigoon Veenusega Vähis.
Chernobõl – 26.04.1986. Ceres Neitsis sekstiilis Pluutoga Skorpionis, kvadratuuris Veenusega Sõnnis ja trigoonis Päikesega Sõnnis
Beslani kooliterror – 1.09.2004. Ceresel ühendus Marsiga Neitsis kvadratuuris Pluutoga Amburis.
Terrorakt USA saatkonna vastu Tanzaanias – 7.08.1998. Ceres Kaksikutes opositsioonis Pluutoga. Päikesega on tal kvintiil ja Kuuga trigoon.

Terrorakt NY kaubanduskeskuses  - 26.02.1993. Ceres konj. MC-ga ja Musta Kuuga Kalades
Terrorakt Oklahoma City`s – 19.04.1995. Ceres Lõvis ühenduses Marsiga ja 80 kraadi Pluutoga Amburis. Kvadratuur Merkuuri ja seskvadratuur Kuuga Amburis
Mumbai rongiterrorakt – 11.07.2006. Ceres Veevalajas opositsioonis Marsiga
Mumbai hotelliterror – 26.11.2008. Ceres Neitsis kvadratuuris Päike-Merkuur-Marsi ühendusega Amburis, seskvadratuuris Jupiteriga Kaljukitses
Challengeri hukk – 28.01.1986. Ceres Neitsis konjunktsioonis Kuuga ja bikventiilis Päikesega Veevalajas 

Columbia hukk – 1.02.2003. Ceres Jääras sekstiilis Kuuga Veevalajas, kvadratuuris Merkuuriga Kaljukitses, trigoonis Jupiteriga Lõvis ja trigoonis Pluutoga Amburis
Allveelaeva Kursk hukk – 12.08.2000. Ceres Kaaludes trigoonis Uraaniga Veevalajas, kvadratuuris Kuuga Kaljukitses
Terroriakt Minski metroos – 11.04.2011. Ceres Kalades täpses sekstiilis Pluutoga Kaljukitses, seskvadratuur Kuuga Vähis ja poolkvadratuuris Päikesega Jääras.
WTC hukk – 11.09.2001. Ceres Kaljukitses opositsioonis Jupiteriga, kvadratuuris Merkuuriga Kaaludes
Madriidi terrorakt – 11.03.2004. Ceres Vähis trigoonis Kuuga Skorpionis, sekstiilis Jupiteriga Neitsis
Londoni terrorakt – 7.07.2005. Ceres Skorpionis trigoonis Päikesega Vähis, täpses kvadratuuris Merkuuri-Veenuse ühendusega Lõvis 
Breiviku terrorakt Norras – 22.07.2011. Ceres Jääras trigoonis Päikesega Vähis, konjunktsioonis Uraaniga ja kvadratuuris Pluutoga Kaljukitses.

Paistab, et kui Ceres on ühenduses või aspektis ning disharmoonias mõne planeediga, siis on temal oma  osa mängida surmas. Kuid ka siis, kui Ceres ise on harmoonilistes aspektides. Võimalik, et Ceres rohkem üksikisiku tasandil on siitilmast minemisel olulisemal kohal kui suurõnnetustes. Igasugused arvamused oleksid teretulnud.

Peale Cerese aspektide Pluutoga on Ceres ka siis surmaga seotud, kui ta transiidina teeb ühenduse nataali Päikesega. Samuti ka siis, kui transiitne Ceres teeb mingi teise aspekti nataali Päikesega. Peamine elujõu ja vitaalsuse allikas Päike saab Cereselt „loa“ lahkuda. Mõningad näited meie näitlejate seast, sest olen just lähemalt tegelemas nende kosmogrammidega ja seosed on kohe näidetena võtta:

Merike Tatsi – surn. 2.06.2014, trans. Ceres konj. nataali Päikesega Kaaludes
Aare Laanemets – surn. 28.10.2000, trans. Ceres Skorpionis kvad. nataali Päikesega Veevalajas
Kaarel Kilvet – surn. 30.04.2005, trans. Ceres Skorpionis trig. nataali Päikesega Vähis
Rein Malmstein – 31.05.1993, trans. Ceres Jääras sekst. nataali Päikesega Veevalajas
Robert Gutman – surn. 5.11.2009, temal trans. Ceres aspekti Päikesega ei tee aga surmapäeval Päike oli koos Ceresega Skorpionis ja tegid kvinkunksi nataali Marss-Must Kuu ühendusele Kaksikutes
Kaarin Raid – surn. 29.07.2014, trans. Ceres Kaaludes konj. nataali Päike-Marss ühendusega

Enn Klooren – surn. 26.03.2011, trans. Ceres Kaaldes trig. nataali Päikesega Kaksikud/Vähk piiril
Mikk Mikiver – surn. 9.01.2006. trans. Ceres Kaljukitses trig. nataali Päikesega Neitsis
Gunnar Kilgas – surn. 6.08.2005, trans. Ceres Skorpionis oposit. nataali Päikesega
Linda Rummo – surn. 16.12.2015, trans. Ceres Veevalajas oposit. nataali Päikesega
Kaarel Ird – surn. 25.12.1986, trans. Ceres Amburis kvad. nataali Päikesega Neitsis

Näitlejate kaardikogu järgi, mis mul on,  transiitse Cerese aspekte nataali Päikesega seostada surmaga ei saa. Neid seoseid on üsna vähe. Lahkumine siitilmast on seotud rohkem muude teguritega, kui Cerese seosed Päikesega. Kuigi näidetest on näha, et ka selliste seisudega minnakse ära.

Kord aastas teeb Päike opositsiooni Pluutole. Ka siis on täheldatud, et on suurem suremus.  Kuid mitte alati. Kahe planeedi vastasseis peab ka haakuma lahkujate kaartidega. 2014.a oli vastasseis 5.juulil. Sellel ajal lahkusid meil Oleg Sapoznin, Peeter Saul, Jüri Tuulik, Helmi Puur, Rein Karemäe. Välismaalastest Eduard Shevardnadze, jalgpallur Alfredo Di Stefano. 2015.a oli Päikesel täpne opositsioon 6-7.juulil. Nende kuupäevade lähedal surid Itaalia filmimees Sergio Sollima, näitleja Omar Sharif, Kanada tenor Jon Vickers. Iga aasta kohta võib leida rohkem ja vähem lahkujaid.

reede, 11. november 2016

Ceres - Pluuto ja surm - 3



Välismaa kuulsused ja silmapaistvad isikud:

Honore de Balzac – Ceres 2 Kalades konj. Pluutoga. Surnud 18.08.1850, trans. Pluuto Jääras sekst. nataali Ceres-Pluuto ühendusele Kalades. Trans. Balzac Kaaludes poolkvink. nataali Balzacile Kaljukitses
Mihhail Lermontov – Ceres 25 Kaksikutes kvad. Pluutoga Kalades. Surnud 27.07.1841, trans. Ceres ja Pluuto Jääras sekst. nataali Ceresega Kaksikutes. Trans. Lermontov sekst. nataali Ceresega
Fjodor Dostojevski – Ceres 24 Amburis kvad. Pluutoga Kalades. Surnud 9.02.1881, trans. Pluuto Sõnnis kvink. nataali Ceresega Amburis ja trans. Ceres konj. nataali Dostoevskiga Amburis. Tansiitsed Dostoevski Kaljukitses ja  Pluuto Sõnnis omavahel trigoonis.
Lev Tolstoi – Ceres 5 Vähis kvad. Pluutoga Jääras. Surnud 20.11.1910, trans. Ceres Jääras konj. nataali Pluutoga ja kvad. nataali Ceres-AC ühendusega Vähis. Trans. Lev Tolstj Veevalajas täpne oposit. Musta Kuuga Lõvis

Selma Lagerlöf – Ceres 7 Kaljukitses trig. Pluutoga Sõnnis. Surnud 16.03.1940, trans. Ceres Neitsis trig. nataali Ceresega ja trig. Nataali Pluutoga Sõnnis. Trans. Lagerlof Veevalajas oposit. nataali Lagerlofiga Lõvis (5).
Jack London – Ceres 3 Skorpionis aspekti Pluutoga ei tee. Surnud 22.11.1916, trans. Ceres Neitsis tridetsiil (108) nataali Pluutoga Sõnnis ja trig. nataali Jack Londoniga Kaljukitses ning trans. Pluuto Vähis trig. nataali Ceresega Skorpionis. Trans. Jack London Neitsis sekst. nataali Ceresega Skorpionis
Jaroslav Hashek – Ceres 1 Sõnnis aspekti Pluutoga ei tee. Surnud 3.01.1923, trans. Ceres Veevalajas kvad. nataali Ceresega ja trig. nataali Pluutoga Sõnnis. Trans. Hasek Jääras konj. nataali Karma ja Hasekiga

Erich Maria Remarque – Ceres 5 Lõvis aspekti Pluutoga ei tee. Surnud 25.09.1970, trans. Ceres Sõnnis kvad. nataali Ceresega Lõvis
Astrid Lindgren – Ceres 25 Neitsis kvad. Pluutoga Kaksikutes. Surnud 28.01.2002, trans. Ceres Veevalajas trig. nataali Pluutoga Kaksikutes. Trans. Lindgren Sõnnis oposit. nataali Lindgreniga Skorpionis (3).

Ray Bradbury – Ceres 24 Kaksikutes aspekti Pluutoga ei tee. Surnud 5.06.2012, trans. Pluuto Kaljukitses täpne oposit. nataali Pluutoga Vähis. Trans. Baradbury Amburis konj. nataali Bardburyga (3) ja oposit. nataali Ceresega Kaksikutes. Transiitsed Ceres ja Bradbury omavahel kvinkunksis
Kurt Vonnegut – Ceres 9 Amburis aspekti Pluutoga ei tee. Surnud 11.04.2007, trans. Ceres Jääras kvad. nataali Pluutoga Vähis ja trig. nataali Ceresega Amburis. Trans. Vonnegut konj. trans. Uraaniga Kalades
Robert Ludlum – Ceres 16 Amburis kvink. Pluutoga Vähis. Surnud 12.03.2001, trans. Pluuto Amburis konj. nataali Ceresega

Peale nende kahe planeedi aspektide peaks vaatama ka transiitsete omavahelisi aspekte. Näiteks Mark Twainil transiitsed nataali suhtes ei tee aspekte aga omavahel on nad kvadratuuris,  Ceres Kalades ja Pluuto Kaksikutes. Või Maurice Maeterlinck, kellel samuti transiitsed Ceres-Pluuto nataali suhtes midagi ei tee aga nad on omavahel ühenduses Lõvis. Aga teevad kvadratuuri nataali Pluutoga, orb ületab 5 kraadi. Proffijalgrattur Philippe Gaumont suri 17.mail 2013. Transiitne Ceres Vähis opositsioonis transiitse Pluutoga. Temal transiitne Uraan tegi trigooni Ceres-Must Kuu täpsele ühendusele Amburis. Siit ka vast ootamatu lahkumine. Mööda ei saa vaadata ka transiitsete Ceres-sõlmed seoseid. Koomik ja satiirik Garry Shanding suri (24.03.2016) transiitsete Cerese ja Lõunasõlm ühendusega Kalades. Sama seisuga ja samal päeval lahkus tuntud jalgpallur Johan Cruyff.

Veel võiks arvestada Cerese märgi vahetust, eriti, kui ta siseneb märki, mis on Neitsiga pinges, kvadratuuris või opositsioonis. Värske näide.  30.jaanuaril 2016 lahkus briti näitleja Frank Finlay oma 89 eluaastal. Transiitne Ceres just sisenes Kaladesse. Temal tansiitne Pluuto tegi trigooni nataali Ceresele Neitsis. Nataali Ceresel ka Jupiter tegi ühenduse. Planeet Jupiter sagedasti on surmapäeva kaartides tegija.

Sama seis mehega, keda loetakse maailma parimaks tippkokaks (Benoit Violier), kes tegi enesetapu. Transiitne  Ceres sisenes just Kaladesse. Temal transiitne Ceres tegi kvinkunksi nataali Pluutoga Neitsis ja transiitne Pluuto opositsiooni nataali Ceresele Vähis. Arvan, et ka see Cerese Kaladesse minek oli osalt seotud lahkumisega. Rohkem kui üle poolte lahkunutest teevad seda siis, kui Pluuto on retrograadne. Võiks isegi väita, et kolmveerand lahkunutest on seotud Pluuto retrograadse liikumisega.

Kes soovib minuga kontakti võtta ja siin kommentaarides see ei õnnestu, siis kirjutage aadressil astrotaat ät gmail.com

järgneb ...