esmaspäev, 24. august 2015

Valge laev



Pühendatud kõikidele hukkunute mälestuseks. 

Navigare necesse est – Meresõit on vajalik. See kuulus lause, mis väidetavalt kuulub Rooma väejuhile Pompeius Magnusele (106-46 BC) on läbi ajaloo olnud meresõitjatele lipukirjaks. Meri annab, meri võtab. Teeb seda sageli raskelt ja halastamatult. Niikaua kui on sõidetud merd, on juhtunud laevaõnnetusi, kas vähemate või rohkemate inimohvritega.

2014. aasta sügisel, esimesel Astroloogia instituudi poolt läbi viidud seminaril, kus teemaks  suvel toimunud sündmused, oli natuke juttu ka parvlaev „Estonia“ hukust. See ärgitas, inspireeris, andis tõuke see teema omalt poolt lähemalt käsile võtta. Ja minuteada pole pikemat ülevaadet tähtede seisukohast selles juhtumis meil ette võetud. 

1994.a. ei teadnud ma astroloogiast praktiliselt suurt midagi, olin siis iseõppija, tegin esimesi samme sellel teel. Aga olin üsna usin meretemaatika artiklite ja laevapiltide koguja. Aja möödudes kogunes päris suur hulk ajakirjanduslikke väljalõikeid ja pilte. Ja neid ma nüüd siis kasutan „Estonia“  teemas. Plaanis oli see juba ammu aga ju siis polnud aeg selleks veel küps, nüüd ehk on. Teiseks tõukeks oli hiljuti astroloog Peetri poolt ära toodud huvitav materjal „Estonia“ huku seostest riigi kaardiga. Peeter kirjutas nii: .... Kuna olen ise seoses „Estonia“ katastroofi 20 aastapäevaga (2014) seda teemat palju ja uuesti- ikka ja jälle – kõvasti uurinud, siis paneks fanaatikutele natuke materjali.....Lisan siis tema viited kaartidele artikli lõpupoole juurde. Tuletame siis meelde, läheme ajas tagasi, milline oli maailm üle 20 aasta tagasi ja millised olid prognoosid, millest kirjutasid tolleaegsed ajalehed ja millised olid tegurid, taevased seisud, mis kaasnesid tragöödiaga.

Miks? 

Miks ikkagi Estonia hukkus, miks oli hukkunute arv nii suur. Kas sellele saaks astroloogia abil seletuse leida. Arvan, et mõningate sündmuste astroloogilisi põhjusi on peaaegu võimatu rahuldavat seletust saada. Ei ole teada kõiki astroloogilisi peensusi ja detaile. Paljud iidsed teadmised astroloogiast on aegade jooksul kaduma läinud, mis vanad rahvad olid talletanud selle sakraalse teaduse varasalve. Või on vanad teadmised läbinud moonutuse. Kuid paljud teadmised on jõudnud ka tänapäeva ja nende abil on siiski võimalik leida mõningaid seletusi.

Laevahukkude puhul tekib alati küsimus, miks ikkagi hukkuvad laevahuku korral (ka lennu või rongi suurõnnetustes) ühes kohas ja ühel ajal erinevate horoskoobi märkide inimesed? Üks seletus oleks selline. Kujutame ette, et meie maailm on tasapind ja sellel surmapunkt S. Sellel tasapinnal on lõpmatu arv punkte ja lõpmatu arv teid punktini S. Reaalne maailm aga asub ajas ja ruumis ning teede valiku võimalus suureneb kujuteldamatult. Astroloogia ütleb, et miski siin maailmakõiksuses ei toimu juhuslikult. Ju siis oli vaja katastroofi, et midagi hakkaks muutuma nii riigi kui inimeste meeltes, arusaamades ja põhjus-tagajärg seostes.

Kui võtta kõikide hukkunute kaardid, teha üsna põhjalik analüüs, siis kindlasti leiab teatud ühiseid jooni ja seoseid, mustri kordusi Sama asja tuleks teha ka pääsenute kaartidega. Mõni aeg tagasi, kui toimus Norras Utoya tragöödia, sai kõikide hukkunute kaardid tehtud. Sünastriline analüüs näitas, et sisuliselt kõik hukkunud olid mõrvari suhtes pingelistes suhetes. Lühikese ülevaate sai ka blogis ära toodud. Et ikka leida kinnitust, miks laev hukkus, selleks tuleb veel lisaks riigi ja laeva enda horoskoopidele juurde lisada laeva juhtkonna, laeva omanikfirma, riigi horoskoop ja rida teisi kaarte. Liig mahukas ettevõtmine ühele astroloogile. Kuid midagi saab ikka teha ja välja tuua. Seda ma siis nüüd proovin teha.

1994 prognoosid

1994.aasta oli riigile üsna karm, kuri, paljude raskete õnnetuste aasta. Aasta algul veebruaris toimus Tallinnas Marja kaupluse lae varing, milles hukkus 5 inimest. Siis oli Päike kvadratuuris Pluutoga, Kuu trigoonis Jupiteriga. Augusti algul hukkus Ida-Virumaal autoavariis 5 inimest. Merkuuril opositsioon Uraan-Neptuun ühendusega Kaljukitses. Järgnes „Estonia“ katastroof. Oktoobris toimus samuti ränk autoavarii, kus kaks autot tegid laupkokkupõrke, hukkus 5 inimest. Merkuuril kvadratuur Uraaniga. Aasta lõppes kahe politseiniku hukkumisega Mäo teeristil. Juhtus see 15.detsembril. Kuul ühendus Musta Kuuga Sõnnis. Kaks päeva hiljem jälle raske autoavarii Vaivara lähedal, milles hukkus 6 inimest.  Positiivseid sündmusi oli ka, 12-17.veebruaril toimusid XVII taliolümpiamängud Lillehammeris Norras. Maikuus valiti Nelson Mandela LAV presidendiks. Vene vägede lahkumine meie territooriumilt augusti viimasel päeval. 1994.aastal Eesti osales esmakordselt Dublinis Eurovisiooni lauluvõistlustest. 2-3.juulini peeti Tallinnas XXII üldlaulupidu, millega tähistati 125. aasta möödumist I üldlaulupeost. Siis osalesid esmakordselt ka mudilaskoorid.

Ajalehes „Õhtuleht“ (28.09.1999.a.) ilmus artikkel pealkirjaga „Õnnetusekuulutajad“....Venemaal 1994.aasta kohta ilmunud astroloogilises kalendris antakse prognoos kogu maakerale: “ Septembri lõpul on suur avariide, traumade, tulekahjude ja katastroofide, vastastikuse mõistmatuse, huvide ja ambitsioonide kokkupõrkamise tõenäosus. Kasvab kuritegevus, sõjaliste konfliktide oht, valmidus lahendada probleeme jõupositsioonilt.“

1994.aasta septembris ja oktoobris kulgeski maavärinate, katastroofide, tormide ja lumesadude ahel üle maakera. 28.septembril kukkus evenkide maal alla lennuk JAK 40. 29.septembril oli suur tulekahju Moskva Ülikooli vanas hoones. Indias algas neil päevil kopsukatku epideemia. Jaapanis paisutas taifuun hiigellaineid. Oktoobri algul oli maavärisemine Kuriilidel ja Sahhalinil. 14.märtsil põrkasid Bosporuse väinas kokku tanker ja kaubalaev, nafta väljavoolamine põhjustas hiigeltulekahju. 11.detsembril tungisid vene väed Tsetseeniasse. Jaanuaris toimus maavärin Californias, samal kuul sõitis Kanaari saarte juures karile reisilaev „American Star“, õnneks kõik inimesed päästeti. Aprillis hukkus Nagoya lennuväljal Hiina lennuk, elu kaotas 264 inimest. Septembris lennukatastroof Pittsburgis, hukkus 132. 1994.aasta oli maailmale nagu iga teinegi varasem aasta, oli nii head kui halba, ei midagi ekstra erilist? Eestile aga vägagi karm ja masendav aasta
.
Erilisemaks tegi 1994.aasta selline taevane sündmus, kui 16-21.juulil komeet Shoemaker-Levy 9 purunes tükkideks ja need sööstsid Jupiterisse. Siis asus Jupiter 5 Skorpionis ja Päikesel oli täpne opositsioon Uraaniga Kaljukitses. Ülemaailmne sündmus, millele järgnes globaalne muutus või sündmuste jada. „Estoniaga“ seosed vast selles, et Jupiter-Kuu ühendus tegi poolsekstiili laevahuku Päikesele, komeedi Merkuur sattus täpselt laevahuku Kuule, Päike sattus laevahuku Marsile. Või on see lihtsalt kokkulangevad seosed ja otsest sidet „Estoniaga“ pole. Aga ajaloost on teada üsna mitmeid sündmusi, kui pärast komeedi ilmumist taevalaotusele, toimuvad sageli igatsorti õnnetused, juhtuvad mitmed suuri ohvreid kaasa toovad suurkatastroofid. Siitilmast lahkuvad liidrid, tuntud isikud ja toimuvad poliitilised muutused maailmas. 1994.aastal lahkusid USA muusik Kurt Cobain, Vene filminäitleja Jevgeni Leonov, USA 37-s president Richard Nixon, hukkus F 1 sõitja Ayrton Senna, surid J.Kennedy lesk Jacqueline Kennedy, SDV poliitik Erich Honecker, P-Korea liider Kim Il Sung, kosmonaut Boris Jegorov, USA näitleja Burt Lancaster. 1994.a. oli sünniaastaks lauljale Justin Bieberile, Jaapani printsessile Kako Akishinole. Meil sündisid lauljad Elina Born ja Janek Valgepea. 

Mõned näited mundaanist, kui taevas oli komeeti näha. 1986.a. Halley komeet, samal aastal toimus Chernobõli katastroof ja aasta alguses süstiku Challengeri hukk.1997.a. komeet Hale-Bopp, mitmed rasked lennukatastroofid, printsess Diana hukk. Meil Kurkse väina tragöödia. 2007.a. nähti komeeti 17P/Holmes, peale seda algas suur masu. 2014.a. komeet ISON, Kiievi Maidan, Krimm ja Vene-Ukraina sõda.

1994.aasta Astroloogiline abimehes on 27-28 septembri kohta kirjas järgmist....Kuu siseneb Vähki kell 17.12. Soodus on kinnisvara ost edasimüügiks. Võla tagasiküsimine, kollektsioneerimine, kalastamine ja küttimine. 28. septembri päevale, mis muide oli kolmapäev, Merkuuri juhtida, on kirjas samad asjad, mis eelmiselgi päeval. Järgmine päev aga oli kaduneljapäev ja ka Mihklipäev. Kaduneljapäeva kohta on Astroloogia abimehes öeldud... Ettevaatust liikluses, mehhanismide, elektri-ja gaasiseadmetega, lõhkeainete ja kemikaalidega.

Nädal enne laevahukku oli Madisepäev. Päeva on ka seostatud „Estonia“ hukuga! Seda seepärast, et Madisepäeva lahing 21.septembril 1217.aastal (Päikesel trigoon Marsiga, seskvadratuur Saturniga) ja ka Jüriöö ülestõus 23.aprillil 1343.aastal (Päikesel sekstiil Marsiga), sundpakt Venemaaga 28.septembril 1939.aastal (Päikesel oposit. Jupiteriga, Marsil oposit. Pluutoga), vene vägede baaside loomine Eesti pinnal (Estonia oposit. Scyllaga), järgnes Saksa sõjamasina üleveeremine. Kõik need sündmused on toimunud kolmapäevasel päeval! Ja „Estonia“ katastroof – kõikide nende sündmuste korral on moodustunud pingeaspektid Marsi või Pluutoga ning selle tagajärjel aktiveerunud riigi horoskoobi katsumuste VIII maja. 

Päikese asend 5-s kraadis Kaaludes on olnud kolm korda täpselt ühesugune, sest ka  Madisepäeva lahingu ajal asus Päike seal, kuupäeva erinevus on tingitud kalendrite erinevusest. Jüriöö ülestõusu ajal asus samas kohas teine tuleplaneet – Marss. See koht sodiaagis on pahaendelises 150-kraadises aspektis rahvushoroskoobi Päikesega ja opositsioonis katsumuste maja tipuga. On kummaline, et meie horoskoop – 24.veebruar 1918 kell 18.34,46 – töötab nii ette kui ka taha! Rahvusriik ei saa sündida tühjale kohale. Tema vaimne olemus on kosmoses ammuilma olemas, enne kui see reaalsuses ilmuda saab. Sellele seostele viitas omal ajal astroloog Aapo Reinet.

Õnnetuse aasta kohta kirjutasid meediaväljaanded erinevaid prognoose. 1994.aasta ajaleht  „Esmaspäev“ on läheneva Koera aasta kohta öeldud: uued tuuled puhuvad iseäranis poliitikas. Pahempoolsete rahulolematus kasvab igal pool maailmas, revolutsioonilised aated võrsuvad mõlemil pool kulisse. Patriotism on moes pikka aega, mitmesugused rahutingimused toovad õigel ajal märkimisväärseid muudatusi. Õiglus ja usk saavad sel aastal inimeste meeltes endisest sügavama tähenduse, ka lähedaste abistamine pole nii vastumeelne kui tavaliselt. Inimesed suudavad endisest enam oma sõnadele tähelepanu pöörata, jälgida oma tegusid ja vaadata, kuidas omalt poolt oma käitumisega ümbritsevat mõjutada. Pole ridagi sellest, et aasta jooksul võib juhtuda suurem õnnetus. Polnud ka ei avalikku ega üksikisiku tellimust vaadata või uurida konkreetse laeva tegemisi.

Kõikide päikesemärkide kohta pole otseselt viidatud õnnetustesse sattumist. Mõni väga kaudne viide aga siiski on. Jäärade kohta, kes sündinud 21. märtsi ja 2. aprilli vahel, on öeldud, et päästeteenistuses töötavatel Jääradel tõotab 1994. aasta tulla väga töörohke. Huvitav oleks teada, kas päästeoperatsioonidel osales ka Jäärasid?

Kõiki Vähkisid võivad käesoleva aasta jooksul tabada ootamatused ja üllatused mitmes eluvaldkonnas. Nii mõnelgi Skorpionil tuleb sel aastal senisest rohkem ükskõik mil moel kokku puutuda lennunduse, raudteetranspordi, merelaevanduse valdkondadega. Ambureid ootab suhteliselt rahulik aasta. Aga vähemalt ühele „Estonia“ kaptenitest mitte, Avo Pihtile, kes päikesemärgilt Ambur. Ei saa eeldada, et aasta horoskoobis oleks konkreetselt ära toodud need ohud ja pingelised ajad. Ülevaade oli tehtud üldine ja konkreetsust selles väga vähe.

järgneb...

laupäev, 15. august 2015

Noorkuu Lõvis

Noorkuu Lõvis: Tähtede sümfoonia
14. juuli 2015
Peale 14. juuli Lõvi noorkuud sisenevad globaalne ülestõusmine ja rahvuslik lunastus võimsasse uude faasi! Hiilguse seemned, mida Jupiter Lõvis salamisi külvas, puhkevad üleval taevas ellu, et võimaldada võimatut progressi, mida me otsinud oleme. Meie fööniksi-aasta kuninglik maagia tuuakse nüüd tähelepanu keskmesse, kui meie uus valgus meid kujuteldamatusse tulevikku juhatab. Pühad tähed, mis on taevast langenud hakkavad peagi oma suurt sümfooniat laulma…
Kuni täiskuuni Lõvis 23. jaanuaril 2016 ennustan ma järgmisi nii isiklikke kui ka globaalseid sündmusi ja teemasid ilmnemas:

Meie töö ja karjääri kaunistamine ja vaimsustamine;
jumalikult inspireeritud kunstnike ülendamine üle kogu maailma;
saatanaga joondunud kunstnike, meelelahutajate, juhtide ja tootmisettevõtete karjääri kokkuvarisemine;
valitsuste ja tööstuste kiire areng läbi erakordsete paljastuste ja lojaalsete üksuste;
elu muutumine inspireerituna tõelise armastussuhte ilmumisest ja arengust;
kasvav üldsuse teadlikkus jumalikult andekatest lastest ja nende vajadustest;
kõrge profiiliga kuulsuste ootamatu sekkumine vastuolulistesse sotsiaalsetesse ja poliitilistesse asjadesse;
lastega seotud seksuaalsete kuritegude rahvusvaheline paljastamine valitsusringkondades, rõhuasetusega Ühendkuningriikidel;

lojaalsusel, aususel, loovusel ja taasleitud staatusel põhinevate suhete areng;
rõõmus sotsiaalne edenemine kõigil, kes siiralt kõnnivad ülestõusmise teel;
uute ülesannete ja kohustuste võtmine süütute laste suurimaks hüvanguks;
loova jõu rõõmus kasv läbi meie südamete ja meelte müstilise õnnistuse;
uute avalike võimaluste ilmnemine kunstiannete ja loova jõu esitlemiseks;
laste kuritarvitajate, hoolimatute vanemate ja korrumpeerunud sotsiaaltöötajate vaimselt korraldatud vastutuselevõtt;

laste jõustamine valitsusasutuste, ühiskondlike organisatsioonide ja nende juhtide poolt;
lastega seotud pikaajaliste raskuste ja koormate laiaulatuslik vabastamine;
kiire areng tõelisesse vaimsesse suveräänsusesse;
jüngriksolemise uute radade müstiline avanemine;
uue peaingli määramine neile, kes on Jumala poolt valitud tõusma ja valitsema.

Ärganud Regulus
See noorkuu tsükkel algab suure majesteetlikkusega äärmiselt haruldase Jupiteri ja kinnistäht Reguluse ühenduse tõttu, mis on hetkel 0° Neitsis; see on juhtumisi Neitsi esimene abielu kraad. Selles mõttes oleme me tunnistajaks kaua-oodatud Reguluse ja Jupiteri abielule, sündmusele, millel ma usun olevat piibellik tähendus, sest see on seotud müstiliste allegooriatega Ilmutusraamatu 21. peatükis. Nendes vanades värssides saab Johannes ilmutuse, kus püha linn langeb taevast nagu pruut ehitud oma abikaasa jaoks.
Meie süsteemis on Regulus kõikehõlmava Kristuse täht. Babüloonias tunti seda kui „Kuningat“, sest ta särab Lõvi tähtkuju südames. Kristlikus astroteoloogias on Regulus Issanda täht, keda Ilmutusraamatus teatakse kui „talle“. Ilmutusraamatu 21. peatükis on Regulus „abikaasa“ ja Jupiter Lõvis on „pruut“. Need tähed „abielluvad“ esimeses neitsi kraadis just siis, kui luuakse uus kuu. See on puhas taevalik täiuslikkus, mis annab märku jumaliku ehitusprotsessi algusest siin all Maa peal. Selline sündmus ei kordu tihedamini kui kord 20000 aasta jooksul.

Legendi kuningriik
See noorkuu luuakse 21° Lõvis, sodiaagi kraadis, mis hõlmab müütilise ilu kuulsusrikkaid kuningriike. Et selline tsükkel algab just siis, kui Jupiter ja Regulus joonduvad, jõuan ma järeldusele, et Uus Jeruusalemm hakkab nüüd Taevast Maa peale laskuma, nii nagu seda juba ammu ette ennustati. Ma mõtlen teatud värssidest Ilmutusraamatu 21. peatükis, mis räägivad „uuest taevast ja uuest maast“ ja „endisest, mis on möödunud“. Ma mõtlen, kuidas noorkuu kraad müstilisel kombel vastab Ilmutusraamatu peatükile, mis räägib taevase linna üleloomulikust laskumisest ja jumaliku kuningriigi rajamisest Maa peal. Kuid kuhu see Uus Jeruusalemm ehitatakse? Minu vastus on: Ameerika Ühendriigid…

Nagu üleval nii ka all
Lihtsamalt öeldes mõistke seda nii: astroloogia, mis on seotud selle noorkuuga, näitab, et on saavutatud Ilmutusraamatu tähtis verstapost. Aja jooksul näeme selle tõestust, kui vana kord ja jõud, mis meie maailma rõhunud on, täielikult paljastatakse ja hävitatakse. See on järkjärguline protsess, mis toimub paljude aastate jooksul, kuid märgid on selged, eriti need, mis puudutavad geopoliitikat, valdkonda, kus seismilised nihked juba toimuvad. Jumal loob Maa peal uue korra, taevase korra, mis trumpab üle iga katse meie vabadust ja õitsengut lämmatada.

Kuninglik arvestus
Lõvi 21. kraad on ka monarhia kraad, seega võime me näha dramaatilisi muutusi maailma püsivate monarhide valdusalades. Ma tajun, et Euroopa ja Lähis-Ida kuninglikud perekonnad on nende uute energiate poolt kõige enam mõjutatud ja ma ennustan, et dramaatilised võimunihked seavad korrumpeerunud kuningriikide ja nende valitsejate tuleviku küsimuse alla. Vale-aadlikel ei lähe hästi, sest selle noorkuu kuldne vibratsioon toob nende pahed päevavalgele. Kuninglikud tiitlid ei tähenda Jumalale midagi. Kõige olulisem on üllas süda. Despootlikud kuningad hoidke alt…

Loov seisund
Lõvi 21. kraad on koht, kus loovus ja sotsiaalne staatus maailma ees segunevad. Nädalate möödudes saame me kõik nautida imelist uut loomise inspiratsiooni ja võimalust, millel on otsene ja soodne mõju meie karjäärile, professionaalsele sooritusele ja meie võimele saavutada suuri isiklikke ambitsioone. Me siseneme aega, mil läbi uue loova jõu õige rakendamise on edu ja au võimalik saavutada suhteliselt kiiresti. See on tohutu kunstilise ärkamise ja arengu tsükkel ja seega on elutähtis, et me suunaksime oma südamete kogu kire oma töösse ja kutsealasse. Kui te seda teete, siis te tõusete!

Ametialane ümberhindamine
See noorkuu luuakse just siis, kui Jupiter on sisenenud Neitsi märki. See on transiit, mis osutub imeliseks tulusateks karjääri üleminekuteks ja muutusteks. Kui te instinktiivselt tunnete, et on aeg muuta seda, kuidas te maailma teenite, siis ma tahan, et te teaksite järgmist: on olemas hämmastav kosmiline energia, et aidata teil minna üle vaimselt ideaalsele teenimise teele, mis pakub teile rahulolu nii ametialases kui ka majanduslikus mõttes. Kui see Lõvi tsükkel algab, ärge ignoreerige oma südame tungi. Alustage seda palvega paludes jumalikku toetust, et aidata teil joonduda tööga, mis on teie hinge jaoks kõige sobivam. Üks tark mees ütles kord „otsige ja te leiate.“

Ootamatud kired
Selle kuutsükli üks kõige kauneimaid omadusi on see, et ta äratab meis kõigis ootamatud kired, et ergutada kõrgemat hinge kasvu ja väljendust. Kui need kired kerkivad ja teid üllatavad, siis kindlasti maandage need väärtuslikuks teenimiseks ja oskusteks nii, et te teadlikult kasutaksite ära imeliselt rikastavat ja valgustavat Jupiter Neitsis energiat. Alkeemikutele ütlen ma seda: segage oma uus tuli maaga nii, et te saaksite luua, nautida ja jagada taasleitud hiilgust. Tehke uuest kirest uus teenimine ja te elate kosmosega harmoonias.
Armastuse võidutsemine

Lähinädalatel saab olema võimsaid avalikke armastuse esitlusi, paljud millest on seotud lastega, mis kajastuvad läbi globaalse ühiskonna. See uus tsükkel taaselustab haavatud südamed tuletades maailmale meelde imepärast lunastavat võimet, mis armastuse käsutuses on. Lokkab armastusel põhinev alkeemia, eriti meie perekondades, ja igaühel meist oleks mõistlik rakendada oma südame jõudu avalike ja isiklike armastuse, kaastunde ja isetu teenimise tegudega. Vaadake, kuidas lapsed on teejuhiks meie õppimisel, nagu nad seda kalduvad tegema…

Laste eest võitlejad
Lõvi valdusalasse kuuluvad meie armastatud lapsed, seega toob see tsükkel nende elud, vajadused, ohud ja ravi avalike arutelude esiküljele. Tume tõde on see, et teatud vähemus Maa peal on huvitatud laialdasest inimkonna rahvaarvu vähendamisest ja oma katses õnnestuda võtavad nad halastamatult sihikule süütud lapsed. Vaadake, kuidas tekivad uued ja äärmiselt mõjuvõimsad laste eest võitlejad, et lapsi jõustada ja avalikult rünnata neid, kes nende tulevikku ohustavad. Kiirendage oma vaimset ülestõusmist võideldes oma mõjusfääris laste vajaduste eest. Mida rohkem te nende heaks teete, seda paremaks teie tsükkel muutub!
Imidži parandamine

Elu on muutumas glamuursemaks, kui selle kuutsükli kuldne virvendus ennast sisse seab. Elage harmoonias selle uue energiaga leides viise, kuidas isiklikul ja ametialasel tasandil parandada imidžit, kohalolu, isiksust ja esitlust. See ei ole raske, sest universum inspireerib meie õnnestumist just nendel viisidel. Pidage meeles, et see on hooaeg, mil on võimalik saavutada erakordset õnne jättes suurepärase mulje ja ennast parimast küljest näidates. Olge tähelepanelik edevuse ja ametialase uhkuse õrna külgetõmbe suhtes, kui uus edu ja areng teile uusi radu rõõmsaks ühiskondlikuks seisundiks pakuvad.

Vaimne suveräänsus
Neile meie hulgast, kes on oma teel rohkem edasi arenenud, annab see tsükkel suuri vaimse suveräänsuse õppetunde. Minu jaoks tähendab vaimne suveräänsus elu vabaduse saavutamist ja enese valitsemist läbi vaimse jõu targa rakendamise. Selle protsessi edu eest hoolitseb meie sisemine ühendus jumalikuga ja meie võime teha edukat koostööd kosmilise seaduse ja korraga. Kuude möödudes on siira pühendumisega võimalik teha suuri hüppeid vaimse suveräänsuse saavutamise suunas. Ma usun, et sügaval sisimas oleme me kõik kuningad ja kuningannad. Äratagu see tsükkel meid kõiki meie kasutamata kuninglikele potentsiaalidele!
Kosmilises teenistuses,
Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Mills

kolmapäev, 5. august 2015

Euroopa Liidu lähitulevik - 4



Tehes aga EL progressiivse kaardi 21.detsembrile 2015.a. See kaart näitab, et prog. Päike on jõudnud Amburisse (0.47), oluline viide Euroliidu jaoks. Prog. Kuu liigub Kalades VIII majas. Viide finatsidele ja põgenike küsimustele. Samuti vikerkaare laste teema. Kuu teeb ka sekstiili Kuule. Prog. AC on Neitsi alguses, siit liidu pragmaatilisus, rohkem tähelepanu materiaalsetele probleemidele, tervishoiule aga ka pedantsusele ja vahel absurdsete käskude-keeldudeni. 2017 jõuab prog. Veenus Merkuurile, viimane valitseb rahamaja ja ka XI maja. Ja prog. Jupiter jõuab üsna horoskoobi IC lähistele. Kas liialdusi sümboliseriv Jupiter lagundab liidu või­......on oodata liidusisese poliitilise struktuuri muutusi.

Kõik, mis Euroliidus ja maailmas tervikuna on toimunud ja toimub veelgi on seotud ka pika aega kestnud Uraan-Pluuto kvadratuuride tulemus. Nende kahe planeedi ühendusega  Neitsis 1965-66 algas ka seksrevolutsiooni ja hipiajastu. Kvadratuurid tõid välja siis teistsuguse seksuaalse orientatsiooniga inimeste esiplaanile tõusmise.

4.aprillil 2015 toimunud kuuvarjutus toimus 14 Kaaludes Maastrichti Veenuse lähedal, sellega kerkis esile finantsküsimused ja liidu edasine strateegia. Veenus valitseb horoskoobi MC-d ja III maja. Liidu nii öelda naaberriigide rahalised asjad tõusid rohkem pinnale. Sügisel 2015 on kaks varjutust, 13.septembril päikesevarjutus 20 Neitsis, mis teeb trigooni horoskoobi Uraan-Neptuun täpsele ühendusele. Kas see käivitab ja annab lahenduse või võtab senise kokku? Varjutus II majas. Pigem vast käivitab uue tsükli. 28.septembril tuleb 4 kraadi Jääras kuuvarjutus horoskoobi IX majas. Kuuvarjutus peaks tegema kokkuvõtte, lahendama varasemad asjad. Selle järgi peaks olema selge, mis saab Kreekast, kui see varem ei juhtu.

Detailsema ülevaate ja äraolnud EL peamiste sündmuste asju saab uurida, kui kaasata prenataalsed varjutuste kraadid. Lähim liidu sünnile eelnenud prenataalne kuuvarjutus toimus 13.55 Amburis 4.juunil 1993.a. Sinna kraadi jõuab Saturn 2016 jaanuari viimasel nädalal. Prenataalne päikesevarjutus toimus 0.31 Kaksikutes 25.mail 1993. Selle kraadi läbis kaugematest planeetidest Jupiter 11.juunil 2012. Siis juunis toimus Veenuse üleminek Päikese eest. Euroopas (Poolas ja Ukrainas) toimus jalgpalli EM. St. Peterburgis viidi läbi 29-s Summit EL ja Vene Föderatsiooni vahel.

Üks pingelisemaid aegu kogu maailmale on 25.veebruar kuni 2. märts 2017.a. Selleks ajaks on rahvaste migaratsioon, globariseerimine tekitanud kultuurliste piiride hägustumise, mõiste „kodukolle“ on kaotab oma tähenduse. Esineb rohkesti tehnogeenseid avariisid, elektroonika alaseid suuri tõrkeid. Siis on Marsi ühendus Uraaniga Jääras, mis on opositsioonis Jupiteriga. 2017.aasta ei soosi reisimist, eriti lennukitega. Suveks 2017.a. taevane seis harmoniseerub, kuid mõningaid majanduslikke üllatusi võib ette tulla, 24-25.august 2017.a. Marsi ühendus Põhjasõlmega Lõvis ja Saturni ühendus Musta Kuuga Amburis, omavahel need paarid trigoonis. Veenuse seskvadratuur Neptuuniga.

Oktoobri lõpust 2017 kuni märtsi alguseni 2018 on enamik planeete sodiaagi ülemise sfääris. See tähendab, et ühiskonnas võtab ülekaalu halvustuv, hoolimatu, ükskõikne suhtumine ajalooliste ja kultuurilistesse väärtustesse. Saturni siirdumine Kaljukitse märki 20.detsembril 2017 toob kaasa püüdluse igas eluvaldkonnas moodustada ratsionaalsemad struktuurid. 2018.alates algab interneti maailmas uus järsk tõus. Uued tehnoloogaid, vana saab uueks.

Uraani sisenemine Sõnni 6.märtsil 2019 toob kaasa mitmeid pöördelisi muutusi, eelkõige panganduses. Esimene sellealane märk ilmutab end juba septembris 2018. Septembri lõpust kuni detsembri lõpuni 2018 on jällegi enamik planeete (75-85 %) sodiaagi ülemises sfääris. Inimkond tunnetab, et nad seisavad uute muutuste lävel. Veebruarist kuni mai keskele 2019 on enamik planeete koondunud idasfääri. Domineerima hakkavad isiklikud huvid, ühiskondlikele institutsioonide osaks jääb abistav funktsioon.

Euroopa Liidu horoskoobis on Skorpion kõige enam koormatud ja ka IV maja. Kuu täpne vastasseis Sõnnist Marss-Pluuto täpse ühendusega ei ole kaasa toonud neid positiivseid arengusuundi, mida oleks oodanud. Kõige ärevam seis on minu silmis lähiaastatel Pluuto samaaegne ühendus liidu Uraan-Neptuuniga ja kvadratuur euro Marsiga. Samuti Uraani ühendus euro Saturniga ja Pluutol liidu Veenusega. Need mainitud aspektid võivad nüüd küll oluliselt muuta või lõhkuda eksisteerivat. EL hiilgeaeg on möödas. Kas suudab El veel end uuendada, seda näitavad lähiaastatel toimuv? Euroopat maha kanda aga ka ei maksaks.