esmaspäev, 25. aprill 2011

Kevad 2011 - 2

Astroloogiapäeva teise teemana oli Jaapan, maavärin ja Fukushima tuumajaama katastroof. Alljärgnevalt siis seal räägitu kirjalikus vormis.


Jaapan on jätkuvalt maavärinate küüsis, pea iga päev toimub seal mõni nõrk või keskmine maavärin. Aga kõigepealt astropäeval räägitust.
Läbi aegade võimsuselt neljas maavärin tabas Kirde-Jaapanit 11. märtsil kell 14.46 kohaliku aja järgi.Tagajärjed olid hirmsad, oletuslik hukkunute arv circa 30 tuhat, paljud väikelinnad ja külada praktiliselt minema uhutud.

Iga maavärinat saab vaadelda seoses riigi nataalkaardiga. Jaapani horoskoobis (11.02.1889) on transiitne Uraan kvadratuuris riigi Kuuga, Neptuun teeb ühenduse riigi Merkuuriga ja kvadratuuri riigi Neptuuniga. Maavärina AC langeb riigi Saturni peale Lõvis. AC on ühendus kinnistähe Dubhe`ga (Karu), mis on omakorda ühenduses riigi Saturniga. Tähe Dubhe arvele kirjutatakse Marsi purustavat jõudu ja ta töötab peamiselt mundaanastroloogias. Selle kinnistähe ühendust Saturniga peetakse väga halvaks teguriks, mis on tõenäoliselt ka üheks põhjustest, miks Jaapan on olnud väga ränkade katsumuste osaline - seda nii looduskatastroofide kui ka aatompommi ohvrina. Isikute kaartides on ta palju leebem ja annab ka häid isikuomadusi (julgust, jõudu jne).

Sendai maavärina “pärliteks” saab lugeda Päikese ja Gravesi supertäpset ühendust Kalades ning Kuu konjunktsiooni asteroid Sendaiga Kaksikute nullkraadis. Värina DC on täpses ühenduses asteroidiga Fukushimaga Veevalajas. Uraan ja Neptuun on selles ülitugevas maavärinas ja järgnenud tsunamis peamised “süüdiolevad” planeedid. Neptuuni osale viitab näiteks väga täpne Poseidoni ja Leviathani konjunktsioon üsna Neptuuni lähedal. Üle kahekümne teemaga otse seotud asteroidi on omavahel opositsioonis. Samuti on ka muid aspekte ja omavahelisi seosed väga palju.

Aga tahaplaanile on jäänud astroid Tsunemi. Tema oli see peamine purustav jõud, mis hävitas ja viis endaga kaasa väga palju inimelusid. Tsunemi on 14 Vähk, lähim aspekt oleks trigoon Marsiga. Silma ei paista ka Flood, asudes 24 Kaksikutes teeb küll kvadratuuri Päiksega aga see on ka ainus side planeetidega. Võimalik, et Floodi lähedus Lõunasõlmele oli üks paljudest teguritest, kõik ülejäänud seosed on varjatumad ja esiplaanile ei tule.

Kui nataalis (1889) on TL66 ja Chironi vahel täpne opositsioon, siis nüüd on nende vahel kvadratuur. TL66 asub Jaapani nataalis 6.47 Kaljukitses ning nüüd teeb Pluuto temaga ühenduse. Praegune Lõunasõlme asukoht läheneb riigi Kuule.

Jaapani iseloomustamisel on kasutusel ka kaart, mis tehtud Jaapani ja USA vahelise okupatsiooni lõppemise momendile (28.04.1952). See kaart töötab Sendai maavärina hetkekaardi suhtes vähem, kuid teatud seosed siiski on. Nimelt ületas Neptuun Põhjasõlme ning transiitne Marss asub kaardi Sendaiga konjuktsioonis. Ilmekamalt töötab see kaart Sendai värinale eelnenud maavärina suhtes, mida loetakse kogu sündmuste jada alguseks. Nimetatud maavärin toimus 9. märtsil kell 11.45 kohaliku aja järgi. Maavärina AC jääb kaardi Uraani lähedale. 1952.a. kaardi Kuule teeb ühenduse Sendai maavärina Lõunasõlm. Transiitne Merkuur aga teeb täpse kvadratuuri Kuule.

28.04.1952. aasta kaardis on asteroid Sendail ühendus asteroid Requiemiga Kalades. Nüüd tegi Marss sellele punktile konjuktsiooni. Asteroid Fukushima asus selles kaardis 25 Vähis ning nüüd tegi Requiem sellele ühenduse. Sendai värina MC oli ühenduses Aphopisega, aga 1952.a. kaardis on Apophis jällegi täpses ühenduses Nipponiga Sõnnis, lähedale jääb ka Päike (7.50 tau). 1952.a. Päikse peale jäi Sendai maavärina MC. Selliseid kokkulangemisi ja seoseid on palju.

Neid maavärinaid, kus Päikesel, nagu nüüd Sendai puhul, oli täpne ühendus Gravesiga, on üksjagu. Näiteks mitu sajandit tagasi, 1.11.1755 oli Lissaboni maavärin. Maavärina Päike asus 8.44 Sco, konjunktsioonis Gravesiga ( 8.39 Sco), lisaks oli veel ka ühendus Luciferiga (8.02 sco). Koostamisel on eelmise sajandi maavärinate kaartide kogum, eks siis saa näha, kui palju on Graves (ja ka teised) osaline maavärinates.

Selle värinaga kaasnes samuti tsunami, millele viitab ka asteroid Tsunemi opositsioon Neptuuniga. Mängust välja ei jäänud ka TL 66, temal oli ühendus Merkuuriga. Kui Sendai maavärinas tegi Lilith täpse opositsiooni Tokyole, siis Lissaboni omas oli Lilithil konjunktsioon Saturniga.

Lissaboni nimelist asteroidi ei ole, on aga Portugal. See asteroid asus maavärina hetkel tõusul horisondi kohale, jäädes värina esimesse majja, viie kraadi kaugusele AC-st, Amburi viimases kraadis.

Jaapani asutamise kosmogrammi võib samuti võrrelda Sendai maavärinaga. Asutamine toimus aastal -659.a. (või 660.a.) Selles kaardis on Uraan koos Sendaiga Sõnnis ja Veenus Saturniga Kaljukitses. Nüüd tegi transiitne Chaos konjunktsiooni tolle aja Põhjasõlmega ning transiitne asteroid Fukushima jõudis täpsesse konjunktsiooni Pluutoga. Sendai värina MC langes Uraan-Sendai-ühenduse lähedale. Transiitne Hel aga oli täpses konjunktsioonis tolle aja Päikesega.

Nüüdseks on Jaapanis olnud veel mitu üsna tugevat maavärinat. Eelmisest Sendai maavärinast on möödunud pea kuu ja 7. aprillil oli jällegi tugev maavärin ( 7.1 mag.) samas kandis. (14:32 38.15 N 141. 38 E). Algselt oli tugevuseks märgitud 7.4 mag., nüüd siis on võimsust natuke alandatud.

Ja Kuu oli täpselt samas kraadis, kui eelmine kord (null Kaksikutes), ning täpne on ka see,
et eelmise korra Saturni kraadile sattus nüüd värina MC.
On veel mõningad uute taevakehade ühendused, mida eelmine kord veel ei olnud.

9.aprillil oli 6.1 mag. maavärin (21:58 kohalik aeg, UT 12:57), seda Kyushu saare rannikul. Kuu 24 Kaksikutes Põhjasõlme lähedal, täpse Uraan-Must Kuu ühendusega. Samal päeval pöördus Pluuto retrogradseks. On täheldatud, et sageli toimuvad maavärinad just planeetide pöörete ajal, kas nad siis muutuvad retrograadesks oma liikumises või pöörduvad direktiivseks.

Kolmas maavärin kolm päeva hiljem,( täpselt üks kuu Sendai värinast, kell 15:16, 6. 6 mag.). Saturn atsendendil ja Kuu 19 Vähis, ületanud MC. 22. aprillil oli samuti 6. 1 mag. Värin. Seda seostaks antud hetke Merkuuri seisuga, tema liikumine on aegalene ja 23. märtsil Merkuur teeb oma pöörde, et hakata liikuma direktiivselt. Ja sageli on nii, nagu eelpool sai mainitud, et pöörete ajal toimuvad tugevamad maavärinad.

Iga kord, kui Kuu on kas Kaksikutes või Amburis, aktiveerub maavärinate toimumise sagedus. Samuti siis kui Kuu liigub Neitsis või Kalades. See on seotud tema pingeliste aspektide moodustumisega nii 1952.a. Kui 1889.a. kaardi elementidele. Lisaks jätkuvalt Uraan-Pluuto kvadratuur, mille viimane täpne kvadratuur on 17. märtsil 2015. aastal. Alles peale seda peaks Jaapani maavärinate sagedus langema.

pühapäev, 17. aprill 2011

Kevad 2011

Aprilli algul olnud astroloogiapäeva teemaks oli Kevad 2011. Seekord oli ettekantud ülevaade koostatud minu ja Annemari ühistööna. Teema ise sisaldas alapunktidena järgmist:

Superkuu

Jaapan - Sendai maavärin ning Fukushima tuumajam

Uraan Jääras

Neptuun Kalades

Gagarin – 50 aastat esimesest lennust

Briti pulmad


Alljärgnevalt avaldame selle astropäeval räägitu kirjalikus vormis, mis sisaldab rohkem informatsiooni, kui seda Annemari jõudis ja sai üritusel ette kanda.


SUPERKUU

Nimetus superkuu pärineb astroloog Richard Nolle'lt, kelle väitel põhjustab Kuu tavapärasest suurem lähedus Maale mitmesuguseid looduskatastroofe. Mitmed seismoloogid seevastu väidavad, et mõju on nii väike, et seda ei saa mõjuks lugeda (vt artikkel http://www.lifeslittlemysteries.com/will-supermoon-cause-earthquake-storm-natural-disasters-1442/


Seega, kuna me siin juba astroloogiahuvilised oleme, siis proovime seda asja pisut uurida. Kõigepealt, mis õieti on superkuu ja mis vahe on tal tavalise igapäevase kuuga? Kuu tiirleb maakera ümber ellipsi kujulisel orbiidil, mille maale lähimat punkti nimetatakse perigeeks ja kaugeimat punkti nimetatakse apogeeks. Kui täiskuu (või kuu loomine) satub perigeele või selle läheduses olevasse punkti, siis tundub inimsilmale kuu märkimisväärselt suurem ja heledam. 19. märtsil 2011 aastal oli perigee kaugus maast 365 577 kilomeetri kaugusel ning täiskuu on vaid ühe tunni tee kaugusel sellest punktist.


Tulemusena näeme me kuud 14% suurema ja 30% eredamana. Eelmised samasugused superkuud olid 1955. aastal, 1974. aastal, 1992. aastal ja 2005. aastal. Huvitav on muidugi see, et kõigil neil aastatel olid superkuu ajal üpris ekstreemsed ilmastikutingimused. Näiteks vastavalt Richard Nolle materjalidele on superkuu aegadel toimunud mitmed ekstreemsed loodusnähtused ja katastroofid.


Siinkohal tsiteeriks tema käesoleva aasta 15. märtsil kirjutatud artiklit superkuust





“Näiteid superkuu seostest suurte tormide ja seismiliste nähtustega võib leida palju: Pinatubo vulkaanipurse, mis oli suurim vulkaanipurse 20. sajandi teises pooles ning leidis aset 15. juunil 1991 aastal superkuu ajal (orb 3 päeva). Superkuu kuulomine toimus 21 Kaksikutes ja kui noorkuu jõudis kolm päeva hiljem Merkuur-Veenus-Marss-Jupiter ühendusele Lõvis, mis opositsioonis Saturniga, toimuski Pinatubo vulkaanipurse.


6.oktoobril 1948. aastal tabas Ashabadi Turkmeenias 7,3 palline maavärin, mille ohvriks langes 110 000 inimest. Superkuu kuuloomine oli neli päeva enne 9 Kaaludes. Ja kui Kuu paar päeva hiljem moodustas kvadratuuri Veenus-Saturn ühendusega, toimuski maavärin.


1900. aasta 8. septembril superkuu päeval tabas Galvestoni Texases orkaan ning tappis 8000 inimest.” Samuti moodustus superkuu ajal orkaan Katrina, mis teatavasti jättis New Orleansist üsna vähe alles. Samuti toimus paar nädalat enne superkuud 2004 aasta lõpus (superkuu oli jaanuari algul) Indoneesias maavärin, millele järgnes tsunami ning mis tappis kokku sadu tuhandeid inimesi.


Ilmastiku või seismilise tegevuse aktiviseerumisega seotud superkuusid on veelgi, aga me ei hakka neid kõiki siinkohal üles lugema. Muidugi peaks siinkohal ka mainima, et tublid ja targad tõsiteadlased väidavad, et superkuu ei mõjuta midagi ja kõik need loodusnähtused oleks toimunud kindlasti ka ilma sellise pisiasjata nagu superkuu.


Astroloogid siiski arvavad, et superkuu on asi, mida tasuks silmas pidada. Kirjanduses pakutakse superkuu orbiks +/- kolm päeva. On olnud ka pakkumine, et faasist faasini, ehk siis orb võiks olla +/- 7 päeva. Mina isiklikult (Annemari) lubaks veel suuremat orbi. Minu jaoks tundub mõistlik käsitleda superkuu perioodina tervet seda tsüklit mille jooksul superkuu aset leiab, ehk siis võtta orbiks kuu loomisest kuu loomiseni (seosed on näha pisut hiljem, kui räägime Jaapani juhtumist).


Superkuu Indoneesia katastroofi ajal 2005. aasta alguses. Kui me paneme kõrvuti Indoneesia maavärina kaardi ja Indoneesia kaardi, siis saame me päris palju aspekte. Juba neist aspektidest, mis on orbiga mitte rohkem kui 1,5 kraadi võiks välja tuua järgmised:

Maavärina Marss kvad. Merkuuriga

Maavärina Päike kvad. Neptuuniga

AC kvad. AC-ga

Uraan kvad. Kuuga

Kuu kvad. Jupiteriga

Neptuun kvink. Veenusega

Uraan kvin. Neptuun/Chironga

Jupiter kvin. Uraan/Marsiga

Põhjasõlm trig. Merkuuriga

Veenus trig. Pluutoga

Pluuto sekst. AC-ga


Kui aga lisada siia kohe järgnenud superkuuloomine, siis jääb silma, et superkuuloomine toimus 20o21’ Kaljukitses, mis on 40 minutilise orbiga konjunktsioonis maavärina asendendiga ning superkuu Lõunasõlme vähem kui 2 kraadine ühendus maavärina MC-ga. Lisaks veel superkuu hetkekaardi asendendi ühendus maavärina Saturniga (vähem kui kraadine orb).


See aga on ainult lühiülevaade sündmustest, sest too konkreetne maavärin ei ole käesoleva loengu põhiteema. Kellele siiski huvi pakub, siis võib pikemalt uurida. Olulised daatumid on selleks järgmised:


Indoneesia riik: 17.08.1945, kell 10.00 Jakarta,


Indoneesia Maavärin: 26.12.2004, kl 07.59, Banda Aceh,


Indoneesia Superkuu (kuuloomine perigees) maavärina kohal: 10.01.2005, kl 19.02, Banda Aceh, Indoneesia.


Nolle näidetele lisaks vaatasin ka ise, et kas leian mõne sündmuse, mis enda meelest on otseselt seotud superkuu ilminguga.


Mount Pelee vulkaani purse 8.05.1902.a. Martiniquel pühib maapinnalt Saint-Pierre linna, hukkub 28 000 inimest. Supekuu kuuloomine 7.mail 16.25 Sõnnis koos osalise päikesevarjutusega, Päikesel täpne kvadratuur Jupiteriga.


14.10.1905 loodi Rahvusvaheline Aeronautika Föderatsioon, superkuu kuuloomine oli 28. sept 5 Kaaludes, mis tegi kvad. Marss-Uraan ühendusega Kaljukitses. 28 okt. oli uus superkuu loomine 4 Skorpionis. Föderatsiooni loomine jäi nende kahe superuu kuuloomise vahele ja arvan, et mõju oli mõlemapoolne


San Francisco maavärin 18.04.1906.a. toimus 9 päeva pärast superkuu täiskuud, mis oli 18 Kaaludes. See kraad oli maavärina aegu täpses kvadratuuris sõlmedega.


Esimest korda tähistati USA-s emadepäeva 10 mail 1908.a.; 3 jaan. 1908.a. oli superkuu kuuloomine ja ühtlasi täielik päikesevarjutus 12 Kaljukitses, see kraad langes kokku emadepäeva Uraani ühendusega ja opositsioon Neptuuniga. Vahetult enne emadepäeva oli superkuu kuuloomine 2. märtsil 11 Kalades, see kraad tegi emadepäeva Kuule opositsiooni.


Supekuu täiskuu oli 13 juulil 1908.a. 21 Kaljukitses, samal päeva algasid olümpiamängud Londonis, millest esmakordselt said osa võtta ka naised. Täiskuu oli ühenduses Uraaniga ja opositsioonis Merkuur-Veenus ühendusega ning ka ühenduses Neptuuniga.


Titanicu hukkumine 14. aprill 1912.a. Kas järgnevas, on siis seos või mitte? 14. juulil 1912 .a.oli superkuu kuuloomine 21 Vähk, seal asus Titanicu hukkumisel täpselt Neptuun kvadratuuris Merkuur-Päikese ühendusega.


Esimene maailmasõda algas 28 juulil 1914.a., 12. märtsil oli superkuu täiskuu 20 Neitsis koos kuuvarjutusega. Sinna tuli sõja puhkemise päeval Marss.


Eesti vabariik loodi 24. veebruaril 1918.a., 11. veeb. oli superkuu kuuloomine 21 Veevalajas, sinna tuli meie riigi Merkuur ja lähedale jäi Uraan.


Esmakordselt eraldati insuliin 27. juulil 1921.a., 5. juuli superkuu kuuloomine oli 13 Vähk, see kraad teeb insuliini Merkuurile ühenduse ja Neptuunile poolsekstiili, 3. aug. uus kuuloomine 11 Lõvis teeb juba otse ühenduse insuliini päeva Neptuuniga.


Igatahes on superkuu olemus päris põnev teema ja vajab lähemat uurimist aga hetkel on palju aktuaalsem see, mis toimus 11. märtsil Jaapanis.


Järgneb...

pühapäev, 10. aprill 2011

Kuupäeva teooria

Astroloog Abhirama tuli mitu head aastat tagasi välja oma teooriaga, mille ma siin ära toon. Sellest ta kirjutas astrohuviliste kinnises foorumis ja mis haakub pealkirjas antud teemaga. …. Astroloogiliselt tahaks muidugi ära märkida, et mu "kuupäevateooria", millest ma mõne kuu eest astroloogia päeval rääkisin, sai jälle kinnitust. Jälle toimus traagiline sündmus 11 kuupäeval.


Nendele, kes sellel astroloogia päeval ei viibinud, räägin asja lühidalt ära. Nimelt andis Päevaleht Eesti Taasiseseisvumise 10 aastapäeva puhul välja raamatu "Kümme aastat uut Eestit" ja seal on kõik olulised sündmused kenasti kirjas.


28. 09 - Estonia katastroof

18. 11 - Tartu liiklusõnnetus

10. 08 - Raekoja tragöödia

31. 05 - Aegna plahvatus

13. 06 - Piirivalve avarii

12. 02 - Marja katastroof

11. 09 - Kurkse surmaretk

11. 10 - Pala bussiõnnetus

12. 12 - Kuressaare koolipõleng

03. 03 - Aruvalla piraatbuss

Nagu näete, on kümnest loetletud traagilisest sündmusest tervelt kuus toimunud kuupäevadel 10-13. See on tähelepanuväärne. Astroloogiliselt on asi selles, et Päike on neil kuupäevadel kraadides 18-23. Taasiseseisvumise horoskoobis aga on Marss 22 Neitsis ja Pluuto 17 Skorpionis. Seega annab Päike neil kuupäevadel aspekti kas Marsile või Pluutole või mõlemale korraga. Nagu asja lähemalt uurida võite on Päike traagilistel kuupäevadel kippunud olema nende planeetidega just pingelistel aspektides ja need kuud millal Päike moodustab harmoonilise aspekti Marsi või Pluutoga ei ole eriti esindatud.


On astroloogiline tõsiasi, et halvad sündmused toimuvad siis kui on halvad planeediseisud, Nii et mitu halba sündmust üksteise otsas nagu olema peabki, sest ega planeedid ei jõua ju nii kiiresti ära liikuda, et ühel päeval ainult üks õnnetus võiks olla. Halb seis kestab ikka vähemalt päeva kui mitte rohkem.


Nimekiri, mille ma näidetele täiendusena juurde lisan, kinnitavad, et teoorial on alust ja seda saab kasutada võimalike õnnetuste prognoosimisel


15.05.1990 – Tallinnas Interrinde riigipöörde katse

17.04.1991 – Ellamaal kukus alla Vene sõjalennuk Su-24, hukkus 2 lendurit

10.08.1992 – Tallinnas Raekoja platsil tellinguvaring

13.06.1993 – Pärnu, avarii piirivalve autoga Häädemeeste vallas Rannametsas

12.02.1994 – Tallinnas Marja kaupluse laevaring, hukkus 5 inimest

2.08.1994 – I-Virumaal sõitis BMW teelt välja, hukkus 5 ja üliraskelt sai viga 2 inimest


15.12.1994 – Mäo teerist, bandiidid tapsid kaks liikluspolitseiniku

17.12.1994 – I-Virumaa, Vaivaras põrkasid kokku Niva ja Volvo kaubik, hukkus 6 inimest

12.12.1995 – tulekahju Kuressaare koolis, hukkus 2 last

11.10.1996 – Jõgeval Pala bussiavarii, hukkus 8 last

12.07.1997 – Tallinnas pubi Diesel Boots juures sai üks inimene pihta juhukuulist

13.08.1997 – tornaado Rõuges

11.09.1997 – Kurkse väina tragöödia

18.12.1998 – Pae tänava plahvatus


15.07.2000 – tornaado Rakveres

16-17.07.2001 – tornaado I-Virumaal Tudus

10.09.2001 – Pärnumaa metanoolimürgitus

23.11.2001 – Kärdla lennuõnnetus lennukiga AN-28, hukkus 2, 10 raskelt vigastada

10.02.2003 – lennuõnnetus Tallinnas lennukiga AN-28, huk. 2, viga 1 inimene

11.05.2003 – järjekordne plahvatus Pae tänaval, hukkus 1 inimene

11.11.2003 – plahvatas auto Nissan alla pandud pomm Pae tänaval, viga sai 1 inimene

11.05.2004 – plahvatus Pae tänaval, vigastatuid ei olnud

11.05.2004 – õnnetus helikopteriga Valgamaal, hukkus 1 inimene

8-9.01.2005 – suurtorm ja üleujutused Eestis

10.08.2005 – helikopteri õnnetus Tallinna lahel, hukkus 14 inimest

10.09.2005 – autoavarii Viljandimaal, hukkus 2, viga sai 2 inimest

10.11.2005 – kahe trammi kokkupõrge Tallinnas, viga sai 6 inimest

11.11.2005 – Tallinnas Tähetorni tänaval tapeti ärimees, seotud allilmaga

16.11.2005 – Tallinnas tapeti ärimees, seotud allilmaga

17.11.2005 – Põlvamaal kukkus ümber mobiilside mast

18.11.2005 - Anija vallas sõitis auto vastu puud , hukkus 2 inimest

15.12.2005 – Valgamaal sõitis buss kraavi, viga sai 5 last


14.01.2006 – Pärnus Haapsalu tn. saunas tulekahju, hukkus 4 noort inimest

11.02.2006 – Muuga aedlinnas tapeti 22- aastane noor neiu

13.08.2006 – Vändra kandis sõitis Honda ette peateel liikunud Chrayslerile, hukkus 3 inimest


11.09.2006 – Tallinnas Haabersti linnavalitsuses tulistamine, hukkus 1, viga 1 haavata


11.02.2007 – avarii Konuveres, hukkus 3 inimest


11.02.2007 – tulekahju Sangastes, hukkus 2 inimest

13.02.2007 – Tln.-Tart. mnt. 83-s km, avariis sai viga 5 inimest

15.04.2007 – tulekahjud Tallinnas ja Pärnus, hukkus 4 inimest

13.05.2007 – Hiiu – ja Saaremaa jäid 78% elanikkonnast elektririkke tõttu ilma vooluta

18.05.2007 – Rakvere Tivoli pargis sai tulekahjus viga 40 inimest

25.08.2007 – avarii Jõhvi-Tartu mnt. 128 km, hukkus 3, viga 2 inimest

4.12.2007 – tulekahju Tallinnas Koplis, huk. 6 inimest

8.12.2007 – avarii Tln.-Tartu mnt. Mäo ristis, huk. 3 inimest

11.01.2008 – Tall.-Narva mnt. Saka teerist, põrkasid kokku kaks autot , 2 hukkunut ja 4 vigastatud

12.01.2008 – kahe auto kokkupõrge Tähtvere vallas, 5 vigastatud, 1 üliraskelt

29.06.2008 – avarii Järvamaal, Piibe mnt. huk. 4 noort inimest

3.08.2008 – tulekaju Imavere sotsiaalmajas, huk. 3 inimest

5.08.2008 – tulekahju Tallinnas S-Ameerika tn., huk 3 inimest

5.03.2009 – tulekahju Tallinnas Mustika keskuses

23.04.2009 – avarii L-Virumaal Laekveres, huk. 4 inimest

29.01.2010 – avarii Ääsmäel, huk. 3 inimest

18.03.2010 – AN 26 hädamaandumine Ülemiste järvejääle

29.04.2010 – tulekahju Tallinn Nõmmel, hävis turuhoone

24.06.2010 – avarii Valga Uulu mnt. 4 km, huk. 3, viga 4 inimest

20.02.2011 – tulekahju Haapasalu väikelastekodus, huk. 10 inimest

Kokku on äratoodud nimekirjas 65 erinevat juhtumit. Neist on kuupäevadel 10-13 olnud siis 33 õnnetust. Mitmed on olnud päev kaks enne või pärast neid kuupäevi. Miks juhtub erinevaid avariisid ja õnnetusi ka teistel kuupäevadel. Seda tuleks astroloogiliselt üksikult eraldi uurida. Kavas on koostada eraldi artikkel rängemate liiklusõnnetuste päevaseosed riigikaardiga.

esmaspäev, 4. aprill 2011

1996 TL 66 ja isikud - 2

Nüüd vaatame aga hoopis teistsuguse ellusuhtumise ja arusaamadega isikute horoskoopide abil TL osalust kultuuri ja kunstimaailma tegelastel. Hispaanija kirjanik de Cervantesel oli TL ühenduses Merkuuriga Kaalude lõpus ja eks see mõjutas ka tema loomingu eripära. Shakespeare TL oli trigoonis Jupiter-Saturn ühendusega Vähis. Prantsuse luuletajal de la Fontaine TL oli ühenduses Marsiga Skorpionis, Hollandi filosoofil Spinozal oli ta täpses ühenduses Neptuuniga.


Saksa filosoofil Leibnitzil trigoon Päikesega, Saksa kirjanikul Goethel oli ta ühenduses Pluutoga Skorpionis ja kvadratuuris Merkuuriga ning sekstiilis Veenusega. Inglise luuletaja, graafik ja maalikunstnikul William Blake TL oli konjunktsioonis Jupiteriga ja lähedale jäid nii Merkuur kui Päike. Poeet Robert Brunsi TL tegi ühelt poolt sekstiili Mustale Kuule ja teiselt poolt suure orbiga sekstiili Päikesele ( kõikide näidete puhul sai ära toodud need aspektid, mille orb ei ületanud kolme kraadi).


Shilleri TL oli ühenduses AC-ga ja kvadratuuris Marsiga ning trigoonis Kuuga. Vene valmide kirjutajal Ivan Krõlovi TL oli kvadratuuris Merkuuriga ja kvinkunksis Uraaniga. Saksa filosoofil Hegelil oli ta ühenduses Põhjasõlmega ning kvadratuuris Päikesega. Shoti kirjanikul W. Scotil oli ta trigoonis Veenusega ja Musta Kuuga. Inglise kirjanikul J.Austini TL oli ühenduses Merkuuriga ning täpses opositsioonis Uraaniga. Kirjanik Stendhalil oli TL sekstiilis Päikese-Veenus ühendusega Veevalajas.


Jacob Grimmi TL oli täpses kvadratuuris Musta Kuuga ja sekstiilis Merkuuriga. Wilhelm Grimmil aga kvadratuuris Päikesega. Saksa luuletajal Heinel oli ta sekstiilis Veenusega ja poolsekstiilis Marsiga. Balzaci oli ta kvinkunksis Veenus-Marss ühendusega ja opositsioonis Jupiteriga. Victor Hugo TL tegi kvadratuuri Päike-Pluuto ühendusele, Prantsuse kirjaniku Georg Sandi TL oli kvinkunksis Päikesega ja täpses kvadratuuris Pluutoga. Taani Hans C. Anderseni TL oli trigoonis Päike-Merkuur ühendusega Jääras.


Gogoli TL tegi sekstiili Marsile ja opositsiooni Merkuurile. Onu Tommi onnikese autorile H.B. Stowele andis inspiratsiooni TL ühendus Neptuuniga Amburis. Charles Dicknesel oli ta ühenduses Neptuuniga ja täpses kvadratuuris Ixioniga. Seda loetelu võib lõputult jätkata aga parem oleks täpsem analüüs, mis jääb kellegi teise teha.


TL ja Päikse konjunktsioon tuntud persoonidel:

Jeanne Dixson, astroloog, konj. Kaljukitses

Galina Ulanova, balletitantsia, konj. Kaljukitses

Gustav Husak, Slovakkia poliitik, konj. Kaljukitses

Pieter W. Botha, LAV poliitik, konj. Kaljukitses


Gamal A. Nasser, Egiptuse president, konj. Kaljukitses

Corason Aquino, Filipiinide president, konj. Veevalajas

Boris Spasski, vene maletaja, konj. Veevalajas

Vladimit Võssotski, vene näitleja/laulja, konj. Veevalajas

Hollandi kuninganna Beatrix, konj. koos Veenusega Veevalajas


J. Maksimova, balletitantsija, konj. Veevalajas

Dick Cheney, USA asepresident, konj. Veevalajas

Alice Cooper, rocklaulja, konj. Veevalajas

Mark Spitz, USA ujuja, konj. Veevalajas

Sergei Mironov, Venemaa parlamendi spiiker, konj. Veevalajas


Ice - T, USA räppar, konj. Veevalajas

John McEnroe, USA tennisist, konj. Veevalajas

Duke of York, prints Andrew, konj. Veevalajas

Eva Longoria, USA näitleja, konj. Kalades

Ronaldinho, Brasiilia jalgpallur, konj. Jääras


Marit Björgen., Norra suusataja, konj. Jääras

Keira Knightley, Inglismaa näitleja, konj. Jääras

Sergio Ramos, Hispaania jalgpallur, konj. Jääras


TL seotus atentaatide ja surmaga. Rasputini surm


Marss 21.48 Kaljukits

TL 21.00 Kaljukits

Sõlm 19.55 Kaljukits

Aleksandra Saturn 21.41 Kaljukits


Marsi osalemine ei ole üllatav, kui arvestada seda kuidas ta tapeti. Aleksandara oli Nikolai II abikaasa. Kui bolshevikud tsaari ja tema perekonna Jekaterinburgis 16.07.1918.a. hukkasid, siis tegi Päike täpse opositsiooni TL-ga (22.12 Kaljukits). Selline siis Rasputini ja tsaaripere seotus.


Vaatasin mõningaid teisi atendaate aga ei leidnud, et TL oleks eriliselt seotud olnud. Vene astroloog Maslov on leidnud, et TL aspektid isiklike planeetidega annavad naistel lesbilisust. Ta toob näiteid, mis võetud astrodata pangast. TL täpne konjunktsioon AC-ga, kusjuures TL on opositsioonsi Pluutoga. Raske muidugi öelda, mis tegur siin olulisem on?


Järgmises näites on naisel tõusumärgiks Kalad, TL ei ole opositsioonis Pluutoga vaid on ühenduses Päikese ja Põhjasõlmega. Pluutol see eest opositsioon Veenusega I majas. See naine sündis 1970, eelmises näites aga 1945. Ei saa aga väita, et TL peab just olema AC-l, et olla lesbi. On mitmeid näiteid, kui TL teeb täpse kvadratuuri AC-DC-le ja isik on lesbilise kalduvusega. Lesbidel sageli asub TL lihtsalt esimeses majas.


Veel vene astroloog toonitab seda, et lesbidel on sageli TL aspekt Charikloga (ebastantartne partnerlik suhe). Mõned AstroDataBase näited: Nr. 10021 – TL täpses opositsioonis Veenus-Pluuto ühendusega, kusjuures Neptuun asub Päike/Kuu keskpunktis ja Chariklo on konj. Musta Kuuga.


Nr. 13452 – TL esimeses majas Veenus/Uraan keskpunktis, opositsioonis Pluutoga ja kvadratuuris Kuu ning Musta Kuuga.


Nr. 5692 – TL Päike/Põhjasõlme keskpunktis ja teeb kvadraturi Kuule ja Mustale Kuule. Nr. 7443 – TL kvadratuuris Kuu-Veenus-Uraan, täpne trigoon Marsile (17 min.).


Nr. 7831 – TL Kuu/Neptuun keskpunktis, täpne kvadratuur Uraanile. Viimane asub täpselt VIII maja tipul Kuu/Saturn keskpunktil. Nr. 12673 – TL opositsioonis Pluutoga (orb 15 min.), Must Kuu konj. Uraaniga ja nad on Päike/Pholus keskpunktis.


Nr. 13488 – Uraan Päike/Kuu keskpunktis, Chariklo TL/Saturni keskpunktis. Äratoodud näidetes on TL end tugevalt väljendunud. Teatud kõrvalkalle seksuaalsel orientatsioonil on TL-l oma kindel osa täita. On ka täheldatud, et psühhiaatritel on samuti TL oluline tegur.


Palju on veel vaja uurida, analüüsida ja seostada. Aga mingi pildi TL osalusest sündmustes ja isikute kaartides ülevaade ikka andis. TL artikli koostamisel sai kasutatud infot internetis ja näited otsitud enda arhiivimaterjalide hulgast.