kolmapäev, 30. märts 2011

1996 TL 66 ja isikud

Märtsis toimunud mitmed olulised sündmused katkestasid TL teema jätkumist. Et asjaga ikka lõpuni mina, siis nüüd jätkan. Kui mundaanastroloogias on TL kindlalt end ilmutanud, siis kuidas ta oma printsiipe kasutades väljendub isikute kaartides. Vaatleme seda alljärgnevalt ja uurime ning püüame mõtiskleda, kes ja kuidas oma potensiaali läbi TL on realiseerinud. Mitmed aspektid on põlvkondlikud, kuid eks majade positsioon annab rohkem lisateavet. Eelkõige vaatame poliitikute kosmogramme ja mõningaid seise, mida TL teeb. Poliitikuid seepärast, et mitmed tema printsiibid on omased paljudele diktaatoritele ja sõjarditele.


1717.aastal sündinud Austria Hasburgide pärusmaade valitsejal Maria Theresial oli TL Skorpionis täpselt opositsioonis Päikesega. Inglise poliitik Thomas Paine Jupiter Veevalajas on kvadratuuris TL -ga, ning täpne kvinkunks Neptuuniga. Ühendriikide esimesel presidendil Washingtonil oli TL konjunktsioonis Marsiga.


Suure Prantsuse revolutsiooni aegsetel tegelastel, näiteks Jean-Paul Maratil, on TL Skorpionis kvadratuuris Saturniga ja täpses kvinkunksis teise halva kuulsusega asterodi TO 66-ga, mis kindlasti andis oma mõju kehtiva korra vastu võitlemise osas. Marati mõrvaril, mässaja, terrorist ning revolutsionäär Charlotte Corday`l, TL tegi Päike-Veenus ühendusele trigooni ja kvadratuuri Neptuunile. Maximillian de Robespierrel oli Põhjasõlm trigoonis TL -ga ja kvadratuur Musta Kuuga. Revolutsionäär Georges Dantoni TL tegi trigooni Uraaniga ja kvinkunksi Põhjasõlmega. Prantsuse utopist ja sotsialist de Saint-Simoni TL tegi samuti trigooni Uraaniga.


Briti admiral Horatio Nelsoni TL asub esimeses majas, kvadratuur Saturniga. Saksa riigimees W. von Humboldti TL oli kvinkunksis Päike-Merkuur ühendusega. Aastal 1760 sisenes TL Amburi märki. Ladina-Ameerika vabadusvõitlejal Simon Bolivari TL oli trigoonis Päikesega ja sekstiilis Pluutoga.Vene admirali Pavel Nahhimovi Marss tegi täpse kvinkunksi TL -ga. Ameerika kodusõja aegne kindral Robert E. Lee TL tegi täpse kvadratuuri Pluutole.


Itaalia vabadusvõitleja Giuseppe Garibaldi TL tegi täpse konjunktsiooni Põhjasõlmega ja kvinkunksi Päikesega. Suur Saksa poliitik Otto von Bismarcki TL oli täpses trigoonis Päikesega ja sekstiilis Saturniga. Prantsuse riigimees ja marssal Henri P. Petaini TL tegi opositsiooni Saturniga ja täpse trigooni Põhjasõlmega. Soome presidendil ja marssalil Carl Gustav Mannerheimi TL oli ühenduses Musta Kuuga Amburi lõpus.


1874. aasta paiku sisenes TL Kaljukitse märki ja siis sündisid sellised tuntud poliitikud, kui - Winston Churchilli TL oli IC peal ja tegi trigooni Kuule. Saksa suuradmiral Erich Raederi TL oli konjunktsioonis Musta Kuuga ja trigoonis Neptuuniga. Saksa kantsler Konrad Adenaueri TL oli kümnendas majas ja kvadratuuris Põhjasõlmega ning täpses trigoonis Neptuuniga. Ameerika sõjaväejuhil Georg Marshallil oli TL kvadratuuris Päikesega ja opositsioonis Jupiteriga. Saksa feldmarssalil Wilhelm Keiteli TL oli samuti kvadratuur Päikesega ja opositsioon Jupiteriga.


Näitetes jäi silma, et lähiplaneetidega ühendusi või teisi peaaspekte oli vähe. Vaatsin läbi veel mitmete vähem tuntud sõjaväelaste ja poliitikute kaardid aga ei leidnud, et isiklike planeetidega oleks eriti palju aspekte olnud. Mõningad siiski leidsin ja toon osa neist ära.


USA armeejuht George Pattoni TL tegi konjunktsiooni Veenusega Kaljukitses, Saksa revolutsionäär Ernst Thälmanni TL täpses kvinkunksis Marsiga, David Ben Gurion oli Iisraeli peaminister aastatel 1948-1953, tema TL oli täpses ühenduses Pallasega ja AC lähedal esimeses majas. USA riigisekretäril John Foster Dullese TL tegi sekstiili Päikesele. Inglise feldmarssal Harold Alexsanderi TL konjunktsioonis Merkuur-Veenus ühendusega Kaljukitses. Saksa suuradmiral Karl Dönitzi TL tegi kvinkunksi Marsile. Kunagise Jugoslaavia parteijuhi ja riigimehe Josip Broz Tito TL tegi trigooni Merkuurile ja väga täpse kvinkunksi Neptuun-Pluuto ühendusele Kaksikutes.


Hispaania diktaator Francisco Franco TL tegi sekstiili Veenus-Uraan ühendusele ja samuti täpse kvinkunksi Neptuun-Pluuto ühendusele. Mõlemad viimati nimetatud mehed sündinud ühel ja samal aastal. Saksa natziaegne välisminister Joachim von Rippentropi TL tegi trigooni Päike-Veenus ühendusele Sõnnis ja ka Neptuun-Pluutole kvinkunksi. Hiina Mao Zedongi TL oli konjunktsioonis Päikesega.


Seda nimekirja võib veelgi jätkata aga ehk nendest näidetest aitab. Iseloomulik on see, et Neptuun-Pluuto ühendusega on sündinud paljud ajaloos omale kurja nime teinud tegelased ja see ühendus on olnud pikka aega kvinkunksis TL 66-ga Kaljukitse alguses. Pealegi veel see, et ajastu idee ja vaimu kraadiks tol ajal oli 3 Kaljukits. Ning aastatel 1880 – 1885 liikus seal siis TL, jättes oma tugeva jälje nii siis sündinutele isikutele kui tolle aja sündmuste kujunemisel.


Eraldi tooks välja möödunud sajandil maailmaareenil olnud mõned nimed. Lenin - TL konj. Saturniga. Stalin – TL konj. Päike-Veenusega. Hitler – TL konj. Kuu ja Jupiteriga. Mussolini – TL kvinkunks Päike-Merkuur ühendusega. Jawaharlal Nehru – TL konj. Jupiteriga ja täpne kvink. Pluutoga. Pinochet – TL oposit. Saturniga Hussein – TL kvad. Päike-Uraan ühendusega.


Martin Luther King: Päike 25.08 Kaljukits MC 28.12 Kaljukits TL 29.32 Kaljukits. R. Nixon – TL konj. Päikesega Kaljukitses. Bush vanem – TL oposit. Päikesega ja kvad. Uraaniga. J.E.Hoover – TL konj. Päikese ja AC-ga Kaljukitses. Venemaa eelviimane president ilmus esiplaanile 20.sajandi lõpus. Putin – TL konj. Põhjasõlmega, oposit. Pluuto-Musta Kuu ühendusega ja kvad. Jupiteriga. Medvedjev – TL oposit. Merkuuriga, kvad. Põhjasõlmega.


Nagu nimekirjast näha, siis selle maailma suurtel liidritel on ta olnud oluline faktor ja usun, et mitmed isikute iseloomu omadused, nii negatiivsed kui positiivsed, ning olemus sõltub paljuski ka TL olemasolust aspektide näol. Ajastu sündmuse kraadiks on praegugi toimiv 9 Kaljukits ja sinna lähedale jõudis TL umbes 1890-tel aastatel. Ja see käivitas ka selle tundliku punkti ning edasised ajaloolised sündmused on sellega samuti seotud. Samuti neil aastatel sündinud inimestel. Tuntumad näiteks oleks Hermann Göring, Walter Ulbricht, Rudolf Hess, Gavrilo Princip (Serbia terrorist, kelle püstolilasust sai ajend Esimese maailmasõja puhkemiseks), Dolores Ibarruri, John Edgar Hoover jt.


järgneb...

reede, 25. märts 2011

Iraak - Liibüa



Iraagi sõda – 20.03.2003.a. 05:33 Bagdad
Liibüa konflikt – 19.03.2011.a. 17:45 Bengasi
Libya riik – 24.12.1951.a. Tripoli Libya
Hussein – 28.04.1937 Tikrit, Irak
Gadaffi – 7.06.1942a. Sirte, Libya

Mõningad paralleelid kahe sõja vahel. Iraagi Päike tõusul, Liibüal Päike loojumas. Mõlemil juhul on Päike ja Veenus samades kraadides. Pealegi on Veenusel möödas tema 8 aastane tsükkel. Iraak, MC-l on täpselt Pluuto, Liibüa – MC-l Chaos.

Iraak, Chaos on täpselt Põhjasõlmel Kaksikutes, Liibüa, Põhjasõlmele teeb Päike täpse kvadratuuri ja Lõunasõlm on ühenduses asteroid Libya`ga. Iraagi Uraan 0 kraadi Kalades, Liibüa Uraan 0 kraadi Jääras.

Iraak- Veenusel konjunktsioon Damoclesega, Liibüa – Veenus konjunktsioon Damoclesega, sama seis ja sama märk. Iraak, Kuu konjunktsioon Pandoraga ja läheneb loojumisele. Liibüa Kuu läheneb tõusule. Iraagi AC 14 Kalades, Liibüa AC 15 Neitsis. Iraagi MC on 19 Amburis, Liibüa IC on 14 Amburis.

Iraak, Marss 9 Kaljukitses, Liibüa, Pluuto 7 Kaljukitses. Iraak, Merkuur kvadratuuris Saturniga, Liibüa, Merkuur opositsioonis Saturniga. Konflikt sai teoks, kui riigi Saturn oli ära teinud oma esimese ringi ja asus üsna täpselt nataali peal (orb 1 kraadi).

Liibüa 1951.a. kaardi järgi on näha Saturn-Uraan viimase tsükli käik. Ühenduse tsükkel algas oktoobris 1988 27 Amburist. Sinna langes konflikti alguse Põhjasõlm. Marss-Saturn viimane ühendus oli juulis 2010 0 kraadi Kaaludes. Samas märgis on Liibüa riigi Marss-Saturn ühendus märgi teises dekaadis. Ja konflikti esimese rünnaku Kuu lähenes sellele null kraadi Marss-Saturn tsükli algusele.

Iraagi tolle aja liidrile Husseinile algas sõda kui Päike tegi läheneva ühenduse tema Saturnile. Gadaffi jaoks algas sõjaline rünnak siis kui Kuu tegi täpse ühenduse Neptuuniga. Gadaffi Jupiteri peal oli viimane kuuvarjutus (dets. 2010). Husseinil on nataalis täpne Jupiter-Pluuto opositsioon, sõda algas Saturn-Pluuto opositsiooniga.

Gadaffil on Uraan-Pluuto sekstiil, sõda algas Uraan-Pluuto kvadratuuriga. Konflikti Libya on 4 Kalades, teeb täpse kvinkunksi Gadaffi Pluutole. Sõjaline sissetung lääneliitlaste poolt kannab koodnimetust “Odyssey Dawn”. Operatsioon algas siis, kui Gadaffi nataali Libyast (21 tau) läks üle Odysseus (26 tau). Gadaffi nataali Odysseus on 3 Neitsis, sellele tegi transiitne Libya (4 pic) opositsiooni. Sellised siis esmased seosed, mis vaatlusel silma jäid.

Liibüa konflikt on seotud ka OPEC-i loomise kaardiga. Rünnaku Marss tegi opositsiooni Päikesele ja Kuu ühenduse Merkuurile. NATO kaardis on tugevasti väljendunud Jäär, viis olulist planeeti märgis, kaasa arvatud ka Põhjasõlm. Rünnaku Jupiter aktiveeris neist otse Marsi, Veenuse ja Päikese. Samuti Merkuur, mis oli NATO radixi planeetidest Jääras üle läinud.

Lennukeeldu konflikti kaardis pole eriti näha, viite annab ehk Merkuuri lähenemine Phaetonile. Liibüa radixis on aga Icarusel opositsioon Uraaniga. Araabia Liiga radix sai samuti “pihta”. Päikesele lähenes Uraan, Saturn liikus Liiga Musta Kuu lähedal. Viimane päikesevarjutus toimus Liiga Lõunasõlme lähedal. Liiga prognesiivne Marss on radixi Merkuuril. Ja progresiivne Kuu tegi täpse opositsiooni radixi Uraanile.

3.aprilli kuuloomine haarab endasse Jupiteri ja toimub opositsioon Saturnile. Marss on ühenduses Uraaniga 1 Jääras. Kuuloomise kraad teeb opositsiooni Liibüa Saturnile. Kas see toob lahenduse tekkinud konfliktis? Igatahes on Marsi sisenemine Jäära ja ühendus Uraaniga üsna ohtlik seis. Konflikt võib võtta suurema ulatuse või saavutatakse märkimisväärne tahetud tulemus. Aeg näitab.

Seega saab öelda, et kõik asjaosalised kaardid on konfliktis kaasatud. Ja paralleele on veel mitmeid, kui täpsemalt võrrelda ning otsida.

pühapäev, 20. märts 2011

Ärev märts


Märts on nii täis tikitud huvitavaid sündmusi, et kuidagi ei saa neist mööda vaadata. Ikka avastad midagi olulist ja huviäratavat. Sündmused Liibüas, maavärinate toimumise tihedus maailma eri kohtades, isegi Soomes kahel korral ja muidugi Jaapan oma katastroofilise olukorraga. Kui uskuda meediat, siis pidi seis seal tasapisi normaliseeruma.Uurisin edasi Sendai maavärinaga seotud asjaolusid. Paar väga huvitavat fakti ja detaili oli mul jäänud vahele. Nimelt on olemas Sendai ja ka Fukushima nimelised asteroidid. Maavärina ajal asus Sendai 0.2 Kaksikutes, Kuu siis täpselt asus tema peal! Fukushima aga oli täpselt värina DC peal.

Ameerika okupatsiooni lõpp Jaapanis on fikseeritud 28.04.1952. aastaga. Selles kaardis on Sendail ühendus Requimiga Kalades. Nüüd asus seal Marss. Asteroid Fukushima on selles kaardis 25 Vähis, nüüd tegi Requim sellele ühenduse. Sendai värina MC-l oli Aphopis, 1952.a. kaardis on Apophis täpses ühenduses Nipponiga Sõnnis, lähedale jääb ka Päike (7.50 tau). 1952.a. Päikse peale jäi Sendai MC. Selliseid kokkulangemisi ja seoseid on palju. Mõningatest neist tuleb loodetavasti juttu ka aprillikuu astropäeval.

Leidsin ühe maavärina, kus Päikesel oli täpne ühendus Gravesiga, nagu nüüd Sendai puhul oli. Mitu sajandit tagasi, 1.11.1755 oli Lissaboni maavärin. Maavärina Päike 8.44 Sco, konjunktsioonis Gravesiga ( 8.39 Sco), lisaks veel ühendus Luciferiga (8.02 sco). Oleks vaja läbi vaadata oma arhiivi ligi sada maavärina kaarti, mis võimsuselt suuremad 7 > magnituuti. Kas leiaks sellist asja, et Päikesel on veel ühendus Gravesiga?

Selle värinaga kaasnes samuti tsunami, asteroid Tsunemi opositsioonis Neptuuniga. Ei jäänud mängust välja ka TL 66, temal ühendus Merkuuriga. Kui Sendai värinas tegi Lilith täpse opositsiooni Tokyole, siis Lissaboni omas oli Lilithil konjunktsioon Saturniga.
Lissaboni nimelist asteroidi ei ole, on aga Portugal. Tema asus maavärian hetkel tõusul horisondi kohale jäädes värina esimesse majja, viis kraadi AC-st, Amburi viimases kraadis.

Superkuu midagi katastroofilist Jaapanis esile ei kutsunud, seni. Vähemasti neid ridu kirjutades pole meie meedia milleski suuremast ohust teada andnud. Asi pidi vaikselt normi minema. Kuid välisallikad eile teatasid, et jaama territooriumil on järsult tõusnud kiirituse tase, Tokyo veevärgist leiti tseesiumi ja joodi jälgi. Mine võta kinni, mida uskuda ja mida mitte.

Algasid liitlasvägede rünnakud Liibüas, koodnimetuse “Odyssey Dawn”all (19.03 õhtul). Need on siis tingitud nii täiskuust, kui ka sõlmede kvadratuurist Uraan-Must Kuuga. Ja Päike oli Kalade viimases kraadis, seal oli just Sendai maavärina Uraan. Sõjategevusele avaldab mõju aina suurenev Uraan-Pluuto kvadraadi mõjuala. Oma osa annab Jupiter-Saturni formeeruv vastasseis.

Lähipäevade märtsil veel mitu olulist seisu. 20. märtsi õhtul (täna) on Kuul ühendus Saturniga, siin nähakse ka Jaapani sündmustele ohtu. 21. märtsi öösel (01:21 siseneb Päike Jäära ja lõuna ajal (14:24) on tal täpne ühendus Uraaniga. Samal päeval aga teeb Kuu Neptuunile trigooni. 24. kuupäeval on Saturnil seskvadratuur Neptuuniga ja 28-l Jupiteril opositsioon Saturniga.Saame varsti näha ja kuulda, mis veel toimuma hakkab ja tuleb.

esmaspäev, 14. märts 2011

1996 TL 66 ja Sendai

Jaapani Sendai maavärin ja sellele järgnenud tsunami on kindlasti paljusid astrolooge pannud uurima taevaseid seise, et näha, millised jõud selle katastroofilise loodusõnnetuse valla päästsid. Neid tegureid on muidugi väga palju. Mind huvitas, kas hetkel blogis olev teema kaugest asteroidist TL 66-st ka sellest osa võttis. On ju tema printsiipide hulgas hävitamine ja häving. Kas ja kuipalju nüüd tema osa määrav on, selles pole veel kindlaid tõendeid leitud, pole vist ka uuritud.

Sendai maavärinas ta aga on üsna märkimisväärsel kohal. Asudes ühe minuti kaugusel Kaksikute märki sisenemisel (29.59 tau) tegi ühenduse maavärina hetke Kuuga ja asteroid Tychega. Kuu liikudes Sõnnis ta kõigepealt äratas Sedna ja lähenes TL -le. Juba mitu päeva enne toimus mitu keskmist maavärinat, üks neist Hiinas. Koos TL-ga oli asteroid Tyche, saatuse ja juhuse jumalanna.

Vaatasin läbi rida teisi suuremaid maavärinaid, et kas TL nendes on eriliselt esile tõusnud. Haiiti (2010) TL täpne kvadratuur Jupiteriga. L´Aquila Itaalia (2009) TL jäi IC lähedale, täpseim aspekt oli Neptuuniga. Kevadel enne Hiina olümpiamänge olnud värin, selles Päike lähenes TL-le, orb jäi kolme kraadi piiresse. MC lähdale jäi TD 10. Spitaki (1988) värinas tegi Päike täpse trigooni TL-ga, Valdivia Tsiilis (1960) oli TL täpses konjunktsioonis Chironiga Kalades. Banda Ache Indoneesia (2004) TL täpne trigoon Verteksiga.

Varasematest värinatest: San Francisco (1906) TL hetke MC lähedal. Selles värinas oli Skorpionis nelja kauge tihe stellium ja nad olid opositsioonis Veenus-Must Kuu-Marss kooslusega Sõnnis. Amburis olid kaks kauget täpselt ühenduses ning tegid opositsiooni Jupiterile. Lissabon (1755) TL konjunktsioonis Merkuuriga Skorpion/Ambur piiril, Päike aga tegi täpse opositsiooni TO 66-ga.Selles värinas samuti tsunami tegi laastava töö.
Jaapani mütoloogias on taevaseid nimekaime kümme (horoskoop.ee järgi). Ainult üks neist on ühenduses planeediga - Jupiter konj. Yoshitsure`ga Jääras. Kõik teised teevad küll mitmeid ühendusi ja aspekte teiste asteroididega aga jah planeetidega mitte.

Arvan, et otseselt kauged ja ülikauged maavärinates ei osale, kui neid just otse ei provotseerita mõne kiiremini liikuva taevakeha poolt. Näiteks Tangshan Hiina (1976) värinas Kuu tegi täpse opositsiooni TC 36-le. Lisaks oli Kalade 20-s kraadis koos kolm kauget – TQ66, UR 163 ja TL 66. Sarnaneb Sendai värinale, kui Jääras kolm kauget ühes kraadis.Üks teine näide, Bam-Iraan (2003) värinas oli mitme kauge omavaheline paarisühendus, TD 10 ja TQ 66 7-s Sõnni kraadis ning TO 66 ja TC 36 üsna täpses ühenduses Jääras tehes ühenduse ka Marsile.

Türgi maavärin (Izmit) 1999.a. augustis oli tugevasti seotud möödunud sajandi viimase päikesevarjutusega . Varjutuse vari läbis Türgimaad. Ka selles värinas on mitu kauge omavahelist ühendust, TC 36 ja TD 10 ühe kraadi piires Kalades ning teine grupp oli TO 66-TX 300 Jääras. UZ 19 täpselt IC-l ja Must Kuu ühenduses Pluutoga. Null kraad samuti tegev, AC null Kaksikutes.

Neid nimetuid on väga palju ja nüüd arvestada või jälgida neid on võimatu. Aitab see kui on teda nende printsiibid ja siis vaadata, kas nad sobituvad antud sündmusega.Olen kohanud internetis just nende sagedamini mainimist sündmustes, millised ma siin olen ära toonud.

Mõned märkimsväärsemad seisud Sendai maavärinast, mis kohe peale kaardi tegemist ja lisainfo kaasamist silma jäid. AC/MC keskpunkt jääb sõlmede peale, maavärina MC on ühenduses Aphopisega Sõnnis.Tugev on kaugete konsentratsioon on Jääras – Eris, TC 36 ja TX 300 , kõik kolm on 21-ses kraadis. Eris minu vaatluste järgi looduskatastroofides ei osale aga ehk on teiste kaugete poolt mängus ka tema energia. Olulisemaks on Uraani asumine viimastes Kalade kraadi minutites, tehes sekstiili Kuuga ja Neptuuni kvadratuur Kuuga. 2010.a. Kuuvarjutus Kaksikute viimases kraadis on samuti tegur, mida vaatama peaks. Maavärina kaheksandas majas on suur planeetide kogum - Marss, Päike, Must Kuu, Uraan ja Merkuur, lisaks siis veel asteroid Graves (haud), mis on ülitäpses ühenduses Päikesega.

Maavärin äratas ülesse ja provotsseris ka vulkaanilise tegevuse. Purskama hakkas Onagawa vulkaan Jaapani lõunaosas. Seda on ennegi olnud, et värin äratab vulkaane. Indoneesias 2006.a. maavärin pani tegutsema vulkaani Merapi. Sendai värinas olid vulkanismiga otseselt seotud viis asteroidi sellistes positsioonides:
Vulcano 5.3 can
Vulcaneifel 16.20 cap
Hepaistos 27.33 ari
Typhon 0.8 libR
Pele 28.10 tau

Pele siis ühenduses TL, Tyche ja Kuuga. Vulcano täpses ühenduses Pandoraga ja opositsioonis Pluutoga. Hephaistos ühenduses kahe kaugega – QB 1 ja UR 163-ga. Typhon täpses ühenduses Nemesiga tehes opositsiooni Uraan-must Kuu ühendusega. Sellest juba piisas, et vulkanoloogiline tegevus ellu äratada.

Igat maavärinat saab võrrelda omavahel või vaadata riigi nataali järgi. Jaapani horoskoopis (11.02.1889) on transiitne Uraan kvadratuuris riigi Kuuga, Neptuun teeb ühenduse riigi Merkuuriga ja kvadratuuri riigi Neptuuniga. Maavärina AC langeb riigi Satruni peale Lõvis. AC on ühendus kinnistähe Dubhe`ga (Karu), see omakorda riigi Saturniga ju ühenduses. Tähe arvele kirjutatakse Marsi purustavat jõudu ja töötab peamiselt mundaanastroloogias ja ühendust Saturniga peetakse väga halvaks teguriks. See on üks põhjustest, miks Jaapan on olnud väga ränkade katsumuste osaline. Seda nii looduskatastroofide kui ka aatompommi ohvrina. Isikute kaartides on ta palju leebem ja annab häid isikuomadusi.

Nataalis on TL ja Chironi vahel täpne opositsioon, siis nüüd on nende vahel kvadratuur. TL on Jaapani nataalis 6.47 Kaljukitses, nüüd teeb Pluuto temaga ühenduse. Praegune Lõunasõlme asukoht läheneb riigi Kuule.

Seoseid TL nii sündmuse kui Jaapani nataali vahel on seega olemas. Lähenev superkuu täiskuu, kui ta on Maale lähemal kui tavaliselt, võib veel mõndagi põhjustada. Superkuu oli aastatel 2005, siis toimusid Austraalias orkaan Tracy ja New Orleans sattus orkaani Katrina meelevalda. Kuu oli Maale lähemal ka aastatel 1992, 1974 ja 1955.

Kui vaadata mõnda teist maavärina kaarti, siis nendes näeb, et Must Kuu on samuti tegija. 1999.a. Türgi maavärinas tegi ta ühenduse Pluutoga, Tokyo maavärinas 1923. aastal jäi ta MC lähedale, Spitaki (dets. 1988) oli ta üsna täpselt MC-l. Või jääb Must Kuu DC lähedale, Tsiili (1960) ja Indoneesia (2004) puhul see nii oli. Ohtlikeks kraadideks on märgi viimased või esimesed kraadid. Indoneesia värinas oli Kuu 28 Kaksikutes ja Põhjasõlm 0 Sõnnis, Tsiilis Kuu 3 Sõnnis, Pluuto 3 Neitsis. San Francisco (1906) oli Kuu samuti null kraadis, seda Kalades.
Taolisi näiteid leiab ridamisi. Ühist mustrit planeetide ja teiste oluliste kaardi punktidega on väga raske leida. Iga värina kaart on isesugune ja kordumatu. Mingi ühine üldine joon siiski kõiki neid läbib. Tuleb need ainult üles leida. On mida uurida ja mille kallal vaeva näha.

teisipäev, 8. märts 2011

1996 TL 66 - 4

Ei oleks ka ise uskunud, et materjal TL kohta nii mahukas tuleb, kui algselt kavas oli. Juba neljas osa näiteid on avaldamiseks olemas. Ning pole mõtet seda jätta kuhugi arhiivi seisma. Sellest poleks kasu kellelgi. Seega viimane osa TL maailmasündmuste osalejana. TL kogu teema lõpetuseks aga tuleb ülevaade tema osast tuntud isikute kaartides.

Vene-Gruusia 2008.a. sõda. Üks V. Putini horoskoopidest, mis on tehtud sünniajale 6:30 UT annab tema tõusumärgiks 3.13 Skorpion ja MC 21.18 Lõvi. Seos TL -i, Putini ja Gruusia sõjaga on selline.

Putini horoskoobis on:
Uraan – 18.24 Vähk
Põhjasõlm – 20.00 Veevalaja
TL 66 – 20.57 Veevalaja
Pluuto – 22.43 Lõvi
Must Kuu – 21.22 Lõvi
Haumea – 24.20 Lõvi
MC – 21.18 Lõvi

Vahetult peale sõjalise konflikti toimus kuuvarjutus 16.aug. 2008 24.21 Lõvi/Veevalajas. Mõju muidugi oli tunda enne selle toimumist. Varjutuse telg langes kokku siis Putini planeetidele Lõvi/Veevalajas. Neptuun ühenduses nataali Põhjasõlme ja TL-ga ning opositsioonis nataali planeetidega Lõvis. Samuti tegi Chiron ühenduse Putini Põhjasõlmele ja täpse kvinkunksi nataali Uraanile. Seega sai TL igati aktiveeritud ja seda mitte just positiivselt.

Gruusia presidendi M. Saakashvili jaoks jäi kuuvarjutuse telg tema nataali Kuu lähedale. Tema nataali TL on 10 Kalades ja sekstiilis Musta Kuuga ning 2,5 kraadise orbiga opositsioon Haumeaga. Sõjalise konflikti ajal oli TL 29 Sõnnis, tehes Gruusia presidendi Päikesele kvinkunksi ja Putini kaardis läheneva ühenduse nataali Kuuga (orb 2.45). 2011.a. on TL juba täpsemalt Putini nataalse Kuuga ühenduses.

Paljuräägitud 2012.aasta pööripäeva ajal on TL 4.20 Kaksikutes ja teeb Veenusele (oma avastuse koha valitsejale) opositsiooni, orb 2.10. Uraaniga on sekstiil, mis lubab oletada ootamatuid positiivseid muutusi. Midagi hirmsat pööripäeva taevases mustris pole küll näha. Üldse pärast 8. jaanuarit 2012.a. pole taevamusteris midagi katastroofilist ega muud põnevat ette näha. Kõik, mis võib toimuda selle 2012.a. pööripäevaga seotult, toimub kas enne ära või ei ole üldse midagi. Pole prohvet, et oskaks midagi enamat öelda.

Maailma tähtsamate organisatsioonide loomine, asutamine ja lepingute sõlmimise algus.

Pentagon asutati 23.04.1942 Washingtonis. TL täpses trigoonis Orcusega ja kvinkunks Põhjasõlmega. USA Päikesele teeb kvinkunksi.

IMF loodi 22.07.1944. Washingtonis. TL ühenduses Americaga Veevalajas, teeb ka kvinkunksi riigi Päikesele.

NATO loodi 4.04.1949. Washingtonis. TL ei taha selles asjas kaasa rääkida, ei tee planeetidega ühtegi peamist aspekti. Küll on aga täpses ühenduses Jupiter Pholusega Kaljukitse viimases kraadis ja Sedna Põhjasõlmel Jäära lõpus.

NASA loodi 29.07.1958. TL tegi täpse trigooni Jupiteriga ja kvadratuur Nessusega. Organisatsiooni ebaõnnestumisi peaks otsima Veenuse ühendusest Orcusega ja Merkuur-Pluuto ühendusest. Samuti Kuu asumisest Kaljukitses, eriti kui transiitne planeet sealt üle läheb.

OPEC asutati Viinis 10.09.1960. TL ühenduses Chironiga Veevalaja/Kalad piiril

Maastrichti leping 1.11.1993. TL osalus nõrk, teeb kvinkunksi Marss-Pluuto ühendusele ja sedagi kahe kraadise orbiga. Täpsem on opositsioon Jupiteriga. Kuigi mundaanis võib orb olla suurem, kui isiku kaartides. Kui isiku kaardis on kvinkunksi orbiks pluss/miinus 1,5 kraadi, siis mundaanis võiks see olla suurem. Sündmuse toimumisel on ka kolme ja enam kraadine orb veel toimiv. Seda näitavad paljud erinevad sündmused, et asi toimib ka siis kui orb tavapärasest laiem.

Google Incorporation loodi 7.09.1998. TL peaaegu ei osale kuidagi selles, ei tee ühtegi aspekti planeetidele, välja arvatud kvadratuur Uraaniga. Pole ka aspekte teiste väikeplaneetidega. Väike on osalus ka World Wide Web loomises augustis 1991, trigoon Jupiteriga. Oma printiipe jälgides TL otseselt ei topi nina infotehnoloogia valdkonda.

Möödunud sajandi algul oli TL-i ja Jupiteri vahel järgmised seosed.

22.4.1901 = Jupiter 12.57 Kaljukits – TL 12.57 Kaljukits
12.5.1901 = Jupiter 12.51 Kaljukits R – TL 12.51 Kaljukits R
18.11.1901 = Jupiter 11.51 Kaljukits – TL 11.51 Kaljukits

2.12.1913 = Jupiter 18.43 Kaljukits – TL 18.43 Kaljukits
23.12.1925 = Jupiter 26.55 Kaljukits – TL 26.55 Kaljukits
19.1.1938 = Jupiter 6.56 Veevalaja – TL 6.56 Veevalaja
14.2.1950 = Jupiter 19.19 Veevalajas – TL 19.19 Veevalajas

18.4.1962 = Jupiter 4.47 Kalad – TL 4.47 Kalad
9.10.1962 = Jupiter 3.28 Kalad – TL 3.28 Kalad
3.11.1962 = Jupiter 3.12 Kalad – TL 3.12 Kalad

23.2.1975 = Jupiter 22.07 Kalad – TL 22.07 Kalad
5.5.1987 = Jupiter 15.05 Jäär – TL 15.05 Jäär
30.3.2000 = Jupiter 8.46 Sõnn – TL 8.46 Sõnn
5.7.2012 = Jupiter 5.07 Kaksikud – TL 5.07. Kaksikud

Konjunktsioonide tabel näitab, et kolmekordsed ühendused on suht haruldased, sajandi jooksul ainult kahel korral - 1901.a. ja 1962.a. Üksikühendus, näiteks 1950.aasta oma, sellega kaasnes Korea sõda. See oli varem planeeritud ja päris sõda läks lahti juunis.1987.aasta omale järgnes NL lagunemine. Samuti leiab sündmuse 1938.aastale – Saksamaa okupeeris Tsehhoslovakkia, 1913. aasta ühenduse järele algas Esimene maailmasõda. Jupiter/TL aspektid on vist seotud “söjamängudega”, samuti viitab ideoloogilise võimu ja diktatuurile.

Üks omapärane sündmus, mis samuti seotud TL ja Jupiteri ühendusega on järgmine ja sellesse on kaasatud ka nimetu asteroid TD 10. Nimelt 30.10.1938. aastal oli Ameerika raadio eetris Orson Wellsi kuuldemäng “War of the Worlds”, marsslaste sissetung Maale, mis tõi kaasa suure hüsteeria ja paanika rahva seas. Päeva seis: Päike 6.37 Skorpion, TD 6.55 Skorpion. TL 6.43 Veevalaja. Täpne kvadratuur nende vahel massilise hüsteeria vallandas, ajendiks siis kuuldemäng.

TL on suhetes ka Pluutoga.
Alates 24.okt. 1948 kuni 2. mai 1958 Pluuto ja TL on olnud pidevas opositsioonis, seda alates 16.25 Veevalaja/Lõvi kuni 29.48 Veevalaja/Lõvi. Opositsioon on olnud täpne kaks korda aastas. See tähendab, et kõik sündmused ja olukorrad on olnud pideva pinge all. Sama väljendub ka aastatel 1946-1958 sündinutel inimestel.

Mundaanastroloogia sündmustest veel mõningad sündmused, kui TL oli konjunktsioonis Päikesega. Tseilon (Sri Lanka) sai iseseisvaks 4. veeb. 1948.a., ühendus Veevalajas. 11. veeb. 1953.a. NL katkestas diplomaatilised suhted Iisraeliga, TL -Päike Veevalajas. 17. veeb. 1958.a., paavast Pius XII kuulutab televisiooni pühakuks Saint Clare.

Fidel Castro sai Kuuba peaministriks 16. veeb. 1959.a. Ja järgmisel päeval kukkus alla Türgi valitsuse delegatsiooni lennuk, mis oli teel Londonisse. Hukkus 15 poliitikut.Imekombel pääses eluga Türgi paminister. TL siis tegi ühenduse Päikesega Veevalajas. USA teatas oma boikotist Moskva olümpiamängudele 21. märtsil 1980.a., TL ühendus Päikesega Jääras. Lennukatastroof Mehhikos 31. märtsil 1986.aastal viis hauda 167 inimest, TL ühendus Päikesega Jääras.

2010.a. TL oli ühenduses Iraani Islami vabariigi Kuuga, riik oli ja on praegugi meedia tähelepanus, seda eelkõige tuumaenergeetika küsimustes.Aga samuti oli eelmisel aastal seal suured üleujutused (Kuu kui veemärk).

2010.aasta teisel poolel sisenes TL Kaksikute märki ja läbi märgi siis avaldab oma mõju eelkõige kommunikatsiooni erinevates valdkondades. TL-i Kaksikutesse mineku mõju alla jäävad Prantsusmaa V vabariik, TL teeb ühenduse Marsiga. Pakistani riigi kaardis teeb TL opositsiooni Saturnile. Ka sealt on oodata sündmusi, mis tähelepanu vajavad. Filipiinide horoskoobis jõuab TL riigi MC-le. Saksa Liitvabariigi horoskoobis tuleb ühendus Vestaga. Kas on oodata muutusi kodukorra ja muutub poliitiline maastik? Venemaa iseseisvus kaardis liigub TL tema Merkuuri peal. Riik aktiveerib meedia abil kogu oma poliitilist propagandat ja tulla võivad muutused senises välispoliitikas.